reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

daje mi 300zł albo 350 ale też chodzi o to by był przy nim i się trochę zajął i mi dał odpocząć :( bo co to za życie w pojedynkę:(
.. jak nie będzie płacić to wtedy alimenty..

a ja jak wrócę do pracy chcem wynająć mieszkanie i ten prywatny żłobek 700zł jeszcze ale będę się starała z całych sił aby dać sobie radę

reklama
daje mi 300zł albo 350 ale też chodzi o to by był przy nim i się trochę zajął i mi dał odpocząć :( bo co to za życie w pojedynkę:(
.. jak nie będzie płacić to wtedy alimenty..

a ja jak wrócę do pracy chcem wynająć mieszkanie i ten prywatny żłobek 700zł jeszcze ale będę się starała z całych sił aby dać sobie radę

wiem wierzę ci , ale każdy chciałby mieć pełną rodzinę, męża itp. a on się okazał niestety nieodpowiedzialny i nie gotowy na dziecko, a dziecko nie będzie czekać, chce tatę mieć, przykre ale prawdziwe

blueberry gratulacje, to sie wyrelaksujesz i odpoczniesz :)

candy faceci sie niestety nie zmieniaja, wspolczuje Ci, a wy wgole dalej jestescie razem czy juz definitywny koniec?

Marciaa moze faktycznie to jest dotykowe, moze sproboj podwojnie plukac jego ubranka? a czy on sie poci mocno w tych miejscach gdzie ma te zaczerwienienia?

wama wiesz to takie spotykanie się na krótko niestety , i nie codzinnie, i chyba czegoś takiego nie da się nazwać związkiem

a tak apropo to mój pierwszy raz no może ciut z moją pomocą obrócił się z plecków na brzuszek i od ponad 2 tyg. łapie zabaweczki :)

Ostatnia edycja:
Dzięki za gratulacje :) Kazali przysłać adres, więc pewnie dostanę pocztą jakis voucher czy coś. Dam znać co to za cudo ;)

Z tym smoczkiem na tasiemce to przegięcie. Ale ludzie mają pomysły...

Młoda mamusia, ja oglądałam te chusty na Allegro, ale poczytałam trochę w necie i zdecydowałam się kupić oryginalną. Te tanie chusty są szyte ze zwyklych materiałów, a prawdziwe chusty są tkane specjalnym splotem, który powoduje, że chusta się odpowiednio naciąga w każdą stronę, nie wrzyna się itp. Poza tym używane chusty oryginalne niewiele tracą na wartości i można potem taką chustę korzystnie sprzedać :)

No i próba ze smoczkiem lateksowym nuka zakończona niepowodzeniem :-( odruch wymiotny i już!! Chyba będę nad nią stała i ciągle kciuka z buzi wyciągała, albo smoka przywiążę opaską;-) niezłe ludzie mają pomysły :-)
blueberry - gratulacje
candy - przykre, że musisz sobie radzić sama

My mamy nosidełko od wczoraj:) Może i chustę zakupię::)
Candy wspołczuję ojca dziecka, masakra jakaś! Trzymam kciuki byś znalazła porządnego faceta.
A ten smoczek przywiązany do glowy na opaskę.. normalnie słow brak..:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry