reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziś szłam na spacer z małym, naprzeciwko szła mamusia z dziewczynką w wózku spacerowym, wyobraźcie sobie, że dziecko miało zawiązane w koło głowy opaskę materiałową na ustach aby nie wypadł smoczek zatkało mnie.

blueberry ale masz fajnie :tak:

a mój dziś jak i przed wczoraj znów się na 12.00 umówił i nie przyszedł do tej pory jestem sama, a on wolał kolegę i picie i plaże , taki mądry niech weźmie i też się zajmie dzieckiem , ja też bym chciała odpocząć ,
a on co nawet nie ma po czym bo nic mi nie pomaga , no i nie odbiera telefonó ode mnie , a potem wyłączył tel. szma...rz:wściekła/y: już sie w sumie przyzwyczaiłam do tego , więc mnie nie zaskoczył, ale wszystko na mojej głowie i to mnie wkurza bardzo!

..muszę poznać kogoś... chociaż dziś jak zadzwoniłam do kolegi a ten się dowiedział że mam dziecko poprostu mnie zbył, wiem że nie będzie łatwo...

a mój dziś jak i przed wczoraj znów się na 12.00 umówił i nie przyszedł do tej pory jestem sama, a on wolał kolegę i picie i plaże , taki mądry niech weźmie i też się zajmie dzieckiem , ja też bym chciała odpocząć ,
a on co nawet nie ma po czym bo nic mi nie pomaga , no i nie odbiera telefonó ode mnie , a potem wyłączył tel. szma...rz:wściekła/y: już sie w sumie przyzwyczaiłam do tego , więc mnie nie zaskoczył, ale wszystko na mojej głowie i to mnie wkurza bardzo!

..muszę poznać kogoś... chociaż dziś jak zadzwoniłam do kolegi a ten się dowiedział że mam dziecko poprostu mnie zbył, wiem że nie będzie łatwo...

a jakieś alimenty? coś daje na dziecko? co za dup..... przykro mi kiedy czytam takie rzeczy jego dziecko, jego krew, itp. a on woli kumple picie itp. kiedys bedziesz tego żałować bądź tego pewna ale wtedy będzie za późni

reklama

a jakieś alimenty? coś daje na dziecko? co za dup..... przykro mi kiedy czytam takie rzeczy jego dziecko, jego krew, itp. a on woli kumple picie itp. kiedys bedziesz tego żałować bądź tego pewna ale wtedy będzie za późni

Do góry