mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Marciaaa, moja Amelka też ma katarek, ja jej przed każdym karmieniem zapsikuję nos disnemarem, ściągam, oklepuję i jeszcze ściągam, i psikam Nasivin soft, jedzenie idzie jej z płatka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe o tak. czasami jak zlapie za klaki to hoho :-)moniSkabe - u nas jest drapanie mamy po twarzy i ciąganie za włosy:-)?
nauczy sie, sama sie kie zorientujesz kiedy.moniskabe super się Twój Pawełek rozwija Ale jak czytam co on już umie, to zaczynam się martwić, że Olek tak mało umie. Tzn. nie umie się przekręcać z brzucha na plecy i odwrotnie. Może jest po prostu leniwy nie wiem sama..
u nas na wieszakach sa rozne ceny, a na kg to przewaznie po 35.40 zł??? U nas na wieszakach są po 12zł a w poniedziałki wszystko po 1zł:-)
Gratuluje umiejętności Nasz nauczył się na zawołanie język pokazywac i na zmiane z tatą pokazują i się śmieją Niemożliwi sa No i Moniska super pomysł z tym biznesem My jeszcze poczekamy troszkę
super!! gratulacje.A ja właśnie dostałam SMS z mamo to ja, że wygrałam zabiegi spa (w tym konkursie co Yra wygrała zabawkę)!
rozumiem co czujesz.. ja rowniez prawie nic nie jem.. dzisiaj udalo nam sie usnac bez cyca o 11. zobaczymy jak bedzie z nastepnym spaniem. smoka wyciagnelam.. zobaczymy...Marcia trzymam kciuki za Nikusia
Dziewczyny nie wiem już co mam robić :-( kilka dni temu wkleiłam zdjęcia rączek Mikiego (ma jakieś odparzenia w zgięciach - skaza) i zapytałam was o opinię czy posmarować to maścią sterydową... Posmarowałam, zniknęło to na jeden dzień...i później znowu wyszło - chyba dlatego że wypiłam Nestea Brzoskwiniową... kurde jutro wyjeżdżamy i nie zdąże iść do alergologa... Tak jak moniska odstawiłabym pierś i przeszła na butlę tylko mój J by mnie chyba zatłukł - bo pierś najważniejsza ech, zresztą sama chciałabym jak najdłużej karmić... no ale co zrobić skoro to go tak wysypuje ech....ja już praktycznie nic nie jem...
Moniska - życzę, żeby biznes wypalił, to jest naprawdę super pomysł. Szkoda, że tak daleko mieszkam, bo na pewno byłabym Twoją klientką.
W sumie nie wiem czy to spa, jakieś zabiegi face&body o wartości 500 zł, nie pamiętam dokładne. Wysłałam na to sms tylko dlatego, że bylo w Krakowie i stwierdziłam, że nie będzie dużo chętnych na tą nagrodęGratulacje!Alez jestem zazdrosna...spa, qrde, tez bym mogla sie wybrac...
Gratulację!!!!!A ja właśnie dostałam SMS z mamo to ja, że wygrałam zabiegi spa (w tym konkursie co Yra wygrała zabawkę)!
Marcia trzymam kciuki za Nikusia
Dziewczyny nie wiem już co mam robić :-( kilka dni temu wkleiłam zdjęcia rączek Mikiego (ma jakieś odparzenia w zgięciach - skaza) i zapytałam was o opinię czy posmarować to maścią sterydową... Posmarowałam, zniknęło to na jeden dzień...i później znowu wyszło - chyba dlatego że wypiłam Nestea Brzoskwiniową... kurde jutro wyjeżdżamy i nie zdąże iść do alergologa... Tak jak moniska odstawiłabym pierś i przeszła na butlę tylko mój J by mnie chyba zatłukł - bo pierś najważniejsza ech, zresztą sama chciałabym jak najdłużej karmić... no ale co zrobić skoro to go tak wysypuje ech....ja już praktycznie nic nie jem...
Ja tam uważam, że chłopu nic do tegoDziewczyny nie wiem już co mam robić :-( kilka dni temu wkleiłam zdjęcia rączek Mikiego (ma jakieś odparzenia w zgięciach - skaza) i zapytałam was o opinię czy posmarować to maścią sterydową... Posmarowałam, zniknęło to na jeden dzień...i później znowu wyszło - chyba dlatego że wypiłam Nestea Brzoskwiniową... kurde jutro wyjeżdżamy i nie zdąże iść do alergologa... Tak jak moniska odstawiłabym pierś i przeszła na butlę tylko mój J by mnie chyba zatłukł - bo pierś najważniejsza ech, zresztą sama chciałabym jak najdłużej karmić... no ale co zrobić skoro to go tak wysypuje ech....ja już praktycznie nic nie jem...