Tabasia
Podwojna marcowka :)
ups, chyba niedoczytalamtabasia ja chce zmienić pracę i jadę na rozmowę w sprawie pracy
to trzymam kciuki ;-)
A ile razy na dobe Jas je? Bo moj to 4h wytrzymuje i raz zje 180, raz 150, a dzis to w ogole nie chce jesc za bardzo... Chyba przez zeby...
Ja tez zapinam pasami i nie zjezdzaMy jeździmy od początku w spacerówce na płasko, mamy podwójny wózek, Natalka nam nie zjeżdża, przypinam ją pięciopunktowymi pasami, zawsze to bezpieczniej
Haha, my 2 miesiace po slubie :-) Bardzo chcielismy i za pierwszym razem sie udalo. Zrobilam test 5 dni przed miesiaczka, mowie do M, ze jestem w ciazy, a on zero zdziwienia, tylko dodal, ze przeciez nie moglo byc inaczej hehe jaki pewny siebieCo do planowania, to my z mężem pomyśleliśmy sobie: fajnie by było mieć dziecko i tak raz się zabezpieczaliśmy raz nie, zależy, ja zaczęłam brać kwas foliowy i 1,5 miesiąca po ślubie byłam w ciąży. Jak zobaczyłam dwie kreski na teście, to mało nie zemdlałam w takim byłam szoku, że tak łatwo nam poszło. No i też od początku wiedzieliśmy, że będzie chłopiec...cóż ładnie wyglądałam
Candy Milosz strasznie malo je
Heronek ciesze sie, ze jestescie juz po! Jestem w szoku, ze Redanek wytrzymal tyle godzin bez jedzonka.
Ja prawie ryczalam na glupim szczepieniu, wiec Cie rozumiem
U nas spoko dzionek, odliczam dni do wakacji, oby tylko ten paszport przyszedl na czas...