reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka!!
Mały jeszcze poleguje w łóżku u rodziców, hehe:)
Ooo właśnie się obudzil i patrzy tymi swoimi wielkimi ślipiami na mamę:D
tata pranie robi w łazience, hehe.
My dzis idziemy na szczepienie. Co do spacerówek to my już od jakiegoś miesiąca jeździmy w spacerówce rozkładanej na płasko robionej z naszego wózka. Gondolkę zdjeliśmy i założyliśmy stelaż spacerówki. Mały uwielbia w niej jeździc bo widzi wszystko dookoła. W gondoli jak sie obudził to płakał a teraz jak się obudzi na spacerze to się rozgląda, uśmiecha i gaworzy:) uciekam nakarmic małego;) I uciekam do taniej odfzieży bo dzis nowa dostawa:)
No i my z M tez się zastanawiamy na d tanią odzieżą tylko dla dzieci:) Moniska nam świetny pomysł podała;) Kupuje się wory po 7 zł a potem sprzedaje na sztuki:)
Czarnuszka Ty bidulko.. Tak mi Ciebie szkoda.. trzymaj się tam jakoś.. Wspólczuję strasznie.. Buziaki:*
dziewczyny jutro jadę na rozmowę w sprawie pracy na dyrektora oddziału trzymajcie kciuki :)
kciuki zaciśnięte:)

reklama
czarnuszka głowa do góry ...pamiętasz...mam tak samo jak Ty... mój J nie interesuje się małym (spędza z nim10min dziennie, czasem w ogóle), też nie mam tu nikogo, rodzina daleko...o tyle mam lepiej od Ciebie że moi rodzice są super. Również muszę sobie sama z małym radzić, więc Cię rozumiem i zarazem podziwiam bo ledwo daję radę z jednym a Ty musisz dwoma dzieciakami się zająć ech.
Nie jesteś wyrodną matką, ...ja też czasem z braku sił krzyczę na Mikiego.
Jesteś silną dziewczyną... i mimo że jest cieżko to na pewno dasz rade - w końcu masz cudownych synów - oni w przyszłości będą Ci za wszystko wdzieczni i na pewno Ci wszystko wynagrodzą:tak::tak::tak:

Jeśli chodzi o starania...my staraliśmy sie przeszło 3miechy i chcieliśmy dziewczynkę...ale teraz Mikiego nie zamieniłabym na żadne inne dziecko :-D...ach...dzis mija rok jak test pokazał 2 kreski :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hejka!!
Mały jeszcze poleguje w łóżku u rodziców, hehe:)
Ooo właśnie się obudzil i patrzy tymi swoimi wielkimi ślipiami na mamę:D
tata pranie robi w łazience, hehe.
My dzis idziemy na szczepienie. Co do spacerówek to my już od jakiegoś miesiąca jeździmy w spacerówce rozkładanej na płasko robionej z naszego wózka. Gondolkę zdjeliśmy i założyliśmy stelaż spacerówki. Mały uwielbia w niej jeździc bo widzi wszystko dookoła. W gondoli jak sie obudził to płakał a teraz jak się obudzi na spacerze to się rozgląda, uśmiecha i gaworzy:) uciekam nakarmic małego;) I uciekam do taniej odfzieży bo dzis nowa dostawa:)
No i my z M tez się zastanawiamy na d tanią odzieżą tylko dla dzieci:) Moniska nam świetny pomysł podała;) Kupuje się wory po 7 zł a potem sprzedaje na sztuki:)
Czarnuszka Ty bidulko.. Tak mi Ciebie szkoda.. trzymaj się tam jakoś.. Wspólczuję strasznie.. Buziaki:*

kciuki zaciśnięte:)

no ja jednak bede kupowala drozsze.. :-)
wczoraj ogladalismy lokal, okolo 60 metrow za 1700 czynsz. Malo. Ale bedziemy jeszcze negocjowac. Moze ze 100 zejdzie.

Dziewczyny wolicie ciuszki na wieszaczkach wycenione czy w koszach na kg?

MOnika ja czasem jezdze do takie lumpka gdzie sa i na wieszakach wycecione i w koszach .Takie lepsze wycecione a w koszach troszke gorsze.

powiem Ci Monia że odważna jesteś z otwieraniem swojej działalności. :-D
Mi też by się coś przydało ale niestety jestem boi-dupa i straszna pesymistka hehe:-)
no nic...będę się martwić jak mi się macierzyński skończy;-)

mnie sie konczy :-)

wiesz.. tak naprawde to nie jest jakas strasznie duza inwestycja, tylko kilkanascie tysiecy. Jak nie wyjdzie to trudno, kredyt sie jakos splaci. Gdybym kilkadziesiat lub kilka set tysiecy miala wlozyc.. to bym sie naprawde zastanowila...

reklama
Do góry