reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wiesz co ja sadze ,ze nikt nie jest tak glupi by 3 miesieczne dziecko wkladac do wozka polsiedząco .Te wszystkie dziewczyny ktorych dzieci jezdza w spacerowkach maja na pewno takie calkowicie rozkladane.Zreszta teraz prawie wszystkie takie sa.Moj glowny wymog wzgledem spacerówki to wlasnie calkowite rozlozenie.
Dokladnie tak, te spacerowki sa rozkladane na plasko. Wiekszosc z nich jest dla dzieci od urodzenia, wiec na pewno dziecku sie nic w nich nie stanie.
I tez Fiolkowa pisze, ze ma taka. Ja nie bralam pod uwage, ze moj tak szybko wyrosnie z gondoli i kupilam kubelkowa i nie moze w niej jeszcze jezdzc, musielismy wiec kupic jeszcze jedna :sorry2:

U nas Alex byl zaplanowany, chcielismy pierwszego chlopca sie udalo :-) A bylo to 30.06-1.07.2009 :-D:-D:-D
A ja dzis mam owulke i moglibysmy sie starac o rodzenstwo, gdyby nie ta cholerna cesarka :hmm:

Yra bedzie dobrze!! Ja tez sie martwilam wizyta w firmie, ale bardzo cieplo mnie przyjeli :)
Jesziesz z Mlodym? Jak nie to wez jakies zdjecia ;)))

Ostatnia edycja:
hehe, u nas 14 lipca bedzie rok od testu pozytywnego ;)
no i moja ciąża to było MEGA zaskoczenie ;) bo na jakieś 10 dni przed testem byłam u gina na badaniach, pytam go, czy wszystko ok, bo chcielibyśmy się z mężem starać o dziecko, a lekarz mi na to, że ok i miłego próbowania ;) a ja juz byłam w ciąży ;P z tym, ze ja mu uwierzyłam na słowo i ten test to był dla mnie szok ;)

my 8 miesięcy się staraliśmy nawet wylądowałam w klinice w invictie zrobiłam badania okazała się za wysoka prolaktyna jeden cykl na bromergonie i się udało.

a wiecie co ja miałam za wysoką prolaktynę i miałam zapisany Dostinex i nie zdążyłam go wziąść i zaszłam , także szok:)
yra a jak ta twoja prolaktyna? moja 29 byla

i dziewczynkę chciałam:zawstydzona/y:

a mój Miłosz wczoraj nic a nic mleka!! przeswczoraj przez cały dzień łącznie 70ml i dziś 60 ml tylko,
byłam u 3 lekarzy i mówią że wygląda na zdrowego , ale zrobie badania jeszcze, bo
to dziwne żeby takie małe dziecko zero mleka , no i dalam mu słoiczek dziś to pół zjadł szpinak z ziemnakami i soczek, a wieczorem postaram się wmusić trochę kaszki bo przeciaż musi coś jeść!!:baffled:

a co do spacerówki był wożony od 3 mies. na pół siedząco przez babcię mame D,
na szczepinie nawet dziś nam nie pożyczyła wredna baba, moi rodzice znów dali :sorry2:

reklama
Witajcie!
My juz po zabiegu...uffff, mam nadzieje juz po wszystkim, dzieki dziewczyny za kciuki!!!!!!!
Redan byl taki dzielny, dzielniejszy ode mnie, ja to ryczalam non stop. A na zabieg musielismy czekac 3 godz. bo sie okazalo sa mlodsze dzieci od niego, wiec mlody od 2 nad ranem na czczo, a zabieg dopiero o 10.30. Myslalam, ze oszaleje. Ale Redan spokojny byl, troche tylko marudzil....Ma niewielka ranke, ma przejsc do tygodnia. Nie moge go kapac w tym czasie, ani klasc na brzuszku. Nie wiem tylko czy go powstrzymam od turlania sie....Teraz mam tylko go faszerowac paracetamolem....biedulek...
Katrinka gratuluje siostrzenicy!
mloda mamusia dobrze, ze wszystko dobrze z Amelka!I jestes Super Kobieta!Tak se poradzic z M!Trzymajcie sie dzielnie!
Tabasia bardzo fajne te nowe zdjatko....

A my nie planowalismy dzieciatka, taka wpadka z wakacji we Wloszech...:-p. A i marzylam o synie....marzenia sie spelniaja!

A Mlody wazy juz 8 kg!

Do góry