reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka.Ale pogoda sie zepsuła,wieje,leje i nie za ciepło,ale ma sie polepszyc.U nas nocka dobrze mineła,niuniek obudził sie o 1.30 na mleczko i spalismy do 8.Bylismy u lekarza i niestety Bartus ma skaze dlatego musimy mu dawac mleczko Nutramigen fuj jakie nie dobre i sie nie dziwie ze Bartus tego mi pic nie chce,wypił mi 60ml,mam nadzieje ze sie przyzwyczai i mam go kąpac w Balneum Hermal Plus,ma to pomuc.Ciekawe jak to bedzie.

reklama
kurcze ile teraz dzieci ma ta nieszczesna skaze... :eek:

a Pawelek spi druga godzine... wyszykowalam sie na spacer, poprasowalam pieluchy... i nudze sie... chyba pojde obiad powoli szykowac..

Madzia, to na podstawie tych pryszczyków lekarz stwierdził skazę?

moja np. na suche policzki, ale to ewidentnie od śliny, bo jedna rączka tez tak wygląda, ta, którą wpycha do buzi.

normalnie boje się do pediatry z moją iść, jak będe w Pl, żeby mi czegoś nie wymyślił...

ionka- dokładnie, bój się polskich pediatrów. Niedouczeni i mają klapaki na oczach, no chyba, że dobrze trafisz. Ja z Franko idę do alergologa i dopiero jak on mi powie, że to jest AZS to uwierze:dry:

Witajcie

Dziś byliśmy na szczepieniu. A ja pół nocy nie spałam, a w głowie tylko jedna myśl - co mi znowu miłego ta nasza lekarka powie. Matko, co tam idę, to mam wrażenie, że mój syn co najmniej jakiś opóźniony. A on jest żywym, wesołym, ciekawym świata dzieckiem, a że nie umie jeszcze tego, czego chciałoby to babsko, taki jest po prostu.
Mysza m ma rację. Ionka pediatrzy doszukują się tylko złych rzeczy, ale życzę Ci, żebyś dobrze trafiła. Ja zastanawiam się nad zmianą lekarza.

Madzia, to na podstawie tych pryszczyków lekarz stwierdził skazę?

moja np. na suche policzki, ale to ewidentnie od śliny, bo jedna rączka tez tak wygląda, ta, którą wpycha do buzi.

normalnie boje się do pediatry z moją iść, jak będe w Pl, żeby mi czegoś nie wymyślił...

Bartus ma juz takie suche czerwone plamki na twarzy i bardzo szorstką skórke i prawie na całym ciele.Ma to od 11 dni i nie znika a wrecz przeciwnie jest ich wiecej.

jak sobie pomyśle ile z Was boryka się z problemem skazy to przykro mi się robi. Ja mam już trójkę i żadne nic nie miało nigdy.↲My właśnie idziemy spać tzn Franek bo ja urządzam się w domu. Już pierwsza noc za nami:)

My na szczęście problemów alergicznych na razie nie mamy zobaczymy co będzie jak zacznę wprowadzać jedzonko.

U niektórych leje a u nas straszna duchota, mógłby spaść deszcz, od razu lżej by się zrobiło.

reklama
nasz maly tez mial suche plamy na pleckach i brzuszku, nawet nie poszlam do lekarza wyeliminowalam plyn do kąpieli i odrazu zeszlo, uwazam ze skaza jest na wyrost odrazu stwierdzana, lepiej samemu pokombinowac eliminowac rzeczy itp

Do góry