reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzwonilismy do pediatry i mąz mówi ze nie chce Bartus pic tego mleka i tylko herbatke to ona kazał dac z glukoza lub z cukrem,takze mam nadzieje ze bedzie pił juz sie zmartwiłam.Teraz drzemkuje w łóżeczku,ale był marudny.

Dzwonilismy do pediatry i mąz mówi ze nie chce Bartus pic tego mleka i tylko herbatke to ona kazał dac z glukoza lub z cukrem,takze mam nadzieje ze bedzie pił juz sie zmartwiłam.Teraz drzemkuje w łóżeczku,ale był marudny.
Moj jest na Nutramigenie. Pediatra powiedziala, ze jak zglodnieje to wypije. Pierwsze karmienie spoko, a pozniej bylo coraz gorzej, plul, krztusil sie i takie tam. Az po tygodniu zaczal normalnie jesc, a teraz sie nim zajada, az sie uszy trzesa :-D
Faktycznie smierdzi nieziemsko, ale my juz sie przyzwyczailismy.
Powodzonka ;-)

Moj jest na Nutramigenie. Pediatra powiedziala, ze jak zglodnieje to wypije. Pierwsze karmienie spoko, a pozniej bylo coraz gorzej, plul, krztusil sie i takie tam. Az po tygodniu zaczal normalnie jesc, a teraz sie nim zajada, az sie uszy trzesa :-D
Faktycznie smierdzi nieziemsko, ale my juz sie przyzwyczailismy.
Powodzonka ;-)

No ja mam nadzieje ze normalnie bedzie jesc,chociaz wiadomo musi sie przyzwyczaic do nowego smaku,fuj to jest niedobre,ale damy rade chyba;-)

reklama
Heronek - już jutro będzie po wszystkim. Dobrze, że nie musisz czekać i się denerwować. Powodzenia dla Ciebie i synka!

Dronka, trzymajcie się. Faktycznie macie super lekarkę. Zazdroszczę.

A mój Szymek po szczepieniu ma temperaturę 38,2. Bidulek. Dostał czopek i śpi jak zawsze słodko.

Do góry