reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
My przy pierwszej ciąży czekaliśmy, aż będę miała zdjęcie USG i wtedy pokazaliśmy małego fasola, a teraz już było łatwiej, praktycznie wszyscy już wiedzą
moja mamcia wie wlasciwie od dnia kiedy zrobilam test a reszcie powiedzielismy w tym tygodniu czyli najblizszym-rodzicom i rodzenstwu :-) wszyscy bardzo sie ucieszyli, w mojej rodzince to bedzie pierwsze malenstwo takze moi rodzice dopiero wkrocza w role dziadkow
mag349
Fanka BB :)
Hey Dziewczynki
Zaglądam tu cały czas, czytam co piszecie, tylko sama nie piszę, bo jakoś nie mam siły. Za duzo złego na mnie w ostatnim czasie spadło i jakoś cieżko mi się pozbierać. Do tego moja Fasolinka działa na mnie nadal strasznie nasennie, więc chodzę lekko nieprzytomna i nie wiem co się dzieje dookoła
Dziś znów tak skurczowo i dośc mocno bolal mnie brzuszek trochę, ale na szczescie bez żadnego krwawienia ani plamień.
Własnie tez idę się położyc. A jutro zaczynam 7 tydzień
Ps. A oprócz spania i przyjmowania bardzo dużej ilości płynów nie mam kompletnie żadnych objawów. Aż czasem zapominam, że jestem w ciaży
Zaglądam tu cały czas, czytam co piszecie, tylko sama nie piszę, bo jakoś nie mam siły. Za duzo złego na mnie w ostatnim czasie spadło i jakoś cieżko mi się pozbierać. Do tego moja Fasolinka działa na mnie nadal strasznie nasennie, więc chodzę lekko nieprzytomna i nie wiem co się dzieje dookoła
Dziś znów tak skurczowo i dośc mocno bolal mnie brzuszek trochę, ale na szczescie bez żadnego krwawienia ani plamień.
Własnie tez idę się położyc. A jutro zaczynam 7 tydzień
Ps. A oprócz spania i przyjmowania bardzo dużej ilości płynów nie mam kompletnie żadnych objawów. Aż czasem zapominam, że jestem w ciaży
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
witam w piatkowy ciepły poranek zakatazona ale szczesliwa z terminem na marzec :-) sam poczatek marca :-)
pozdrawiam;-)
pozdrawiam;-)