reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

rybka 24 ja właściwie chciałabym już powiedzieć wszystkim, ale trochę się boję że jak coś pójdzi nie tak, w końcu @ nie mam parę dni a jeśli jednak jej dostanę? Jakoś zaczynam się bać

reklama
gaba spokojnie teścik ok a kiedy wizyta u gina może po wizycie a takie wahania to norma to oznaka że wszystko jest ok:-):-):-) hormonki pracują pełną parą

My przy pierwszej ciąży czekaliśmy, aż będę miała zdjęcie USG :) i wtedy pokazaliśmy małego fasola, a teraz już było łatwiej, praktycznie wszyscy już wiedzą :)

gaba spokojnie teścik ok a kiedy wizyta u gina może po wizycie a takie wahania to norma to oznaka że wszystko jest ok:-):-):-) hormonki pracują pełną parą

moja mamcia wie wlasciwie od dnia kiedy zrobilam test a reszcie powiedzielismy w tym tygodniu czyli najblizszym-rodzicom i rodzenstwu :-) wszyscy bardzo sie ucieszyli, w mojej rodzince to bedzie pierwsze malenstwo takze moi rodzice dopiero wkrocza w role dziadkow :-D

a mnie od 20 bardzo boli brzuch gorzej niż na @ leże i leże i bym chciała zasnąć bo mam jeszcze do tego mdłości które nie pozwalają mi spać byle do rana:-:)tak:

Hey Dziewczynki :)
Zaglądam tu cały czas, czytam co piszecie, tylko sama nie piszę, bo jakoś nie mam siły. Za duzo złego na mnie w ostatnim czasie spadło i jakoś cieżko mi się pozbierać. Do tego moja Fasolinka działa na mnie nadal strasznie nasennie, więc chodzę lekko nieprzytomna i nie wiem co się dzieje dookoła :D
Dziś znów tak skurczowo i dośc mocno bolal mnie brzuszek trochę, ale na szczescie bez żadnego krwawienia ani plamień.
Własnie tez idę się położyc. A jutro zaczynam 7 tydzień :)
Ps. A oprócz spania i przyjmowania bardzo dużej ilości płynów nie mam kompletnie żadnych objawów. Aż czasem zapominam, że jestem w ciaży :-D

Ps. I mam takie pytanko: co może być przyczyna tego, że ni epokazuje mi sygnaturki?
Sorry za post pod postem :)

PS2. A jednak pokazuje :D Jeszcze raz przepraszam, chyba najwyższa pora iśc spać :)

reklama
Do góry