reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

rybka 24 ja właściwie chciałabym już powiedzieć wszystkim, ale trochę się boję że jak coś pójdzi nie tak, w końcu @ nie mam parę dni a jeśli jednak jej dostanę? Jakoś zaczynam się bać

reklama
gaba spokojnie teścik ok a kiedy wizyta u gina może po wizycie a takie wahania to norma to oznaka że wszystko jest ok:-):-):-) hormonki pracują pełną parą

My przy pierwszej ciąży czekaliśmy, aż będę miała zdjęcie USG :) i wtedy pokazaliśmy małego fasola, a teraz już było łatwiej, praktycznie wszyscy już wiedzą :)

gaba spokojnie teścik ok a kiedy wizyta u gina może po wizycie a takie wahania to norma to oznaka że wszystko jest ok:-):-):-) hormonki pracują pełną parą

moja mamcia wie wlasciwie od dnia kiedy zrobilam test a reszcie powiedzielismy w tym tygodniu czyli najblizszym-rodzicom i rodzenstwu :-) wszyscy bardzo sie ucieszyli, w mojej rodzince to bedzie pierwsze malenstwo takze moi rodzice dopiero wkrocza w role dziadkow :-D

a mnie od 20 bardzo boli brzuch gorzej niż na @ leże i leże i bym chciała zasnąć bo mam jeszcze do tego mdłości które nie pozwalają mi spać byle do rana:-:)tak:

Hey Dziewczynki :)
Zaglądam tu cały czas, czytam co piszecie, tylko sama nie piszę, bo jakoś nie mam siły. Za duzo złego na mnie w ostatnim czasie spadło i jakoś cieżko mi się pozbierać. Do tego moja Fasolinka działa na mnie nadal strasznie nasennie, więc chodzę lekko nieprzytomna i nie wiem co się dzieje dookoła :D
Dziś znów tak skurczowo i dośc mocno bolal mnie brzuszek trochę, ale na szczescie bez żadnego krwawienia ani plamień.
Własnie tez idę się położyc. A jutro zaczynam 7 tydzień :)
Ps. A oprócz spania i przyjmowania bardzo dużej ilości płynów nie mam kompletnie żadnych objawów. Aż czasem zapominam, że jestem w ciaży :-D

Ps. I mam takie pytanko: co może być przyczyna tego, że ni epokazuje mi sygnaturki?
Sorry za post pod postem :)

PS2. A jednak pokazuje :D Jeszcze raz przepraszam, chyba najwyższa pora iśc spać :)

reklama
Do góry