reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

doreczka82 ale super:-D dobrze ze wszystko w porzadku. :-DJa juz sie niemoge doczekac mojego usg. A to jeszcze ponad miesiac, jak nie dluzej:baffled::wściekła/y:

reklama
doreczka gratulacje

bajeczka nie ma czego zazdrościć pogoda do bani a ja leże albo w zimnym domku w łóżku albo jak nie pada na leżaku na tarasie i tyle i doła łapie, że się z niunią bawić nie mogę, że jej przytulic nie mogę:-:)-:)-(

wiem, że tak będzie tylko chwile( do marca) ale dla małej to 1/3 jej życia i ona niby rozumie, że muszę leżeć, ale jest mi z tym średnio:-:)-(

samopoczucie w miarę ok cycki rosną na potęgę i brzuch o dziwo też już spory śmiejemy się, że będą bliźniaki

z Natalką dzień przed porodem miałam 128cm w brzuchu a biorąc pod uwagę, że sama mam 150cm wzrostu wyglądałam zabawnie:-D:-D:-D:-D

teraz mam już koło 80cm a normalnie 66cm więc nie wiem nie wiem duża się robię ale waga stoi:-):-):-)

Rybka, to musisz cały czas leżeć aż do końca?

zobaczymy z Natalką leżałam do 34 tygodnia a początek do 12 to nie mogłam nawet do wc chodzić:tak: ale warto teraz póki co się jeszcze do wc do kuchni wybieram się na
"spacerki":-):-):-)oby tak do końca i bez szpitala;-) to będzie super

mam pytanko czy któraś z was będzie robiła badania prenatalne???

bluberry tak ogólnie pytam bo ja z młodą miałam wszystko ale na amniopunkcje się nie zgodziłam teraz też się nie dam namówić:no: a my już pierwsze badania mamy koło 20 sierpnia jak będzie wszytko dobrze z dzidzią

bluberry tak się zastanawiam patrząc na nasze suwaczki, że niby miedzy nami jest tylko 1 dzień różnicy a ty masz termin na 14 marca a ja na 9 marca nie dziwne???

a ja brzuch mam twardy jak arbuz i wyglądam na dobry 5 miesiąc tak mnie wywaliło:tak::tak::tak:przyjechali tu jacyś znajomi znajomych i myśleli, że w 6 miesiącu a nie tygodniu jestem:-D:-D:-D

no i jestem po wizycie
pan dr powiedzial ze wszytsko dobrze wyglada
6t4dc
fasolka ma 7,4mm widzialam serduszko mojej kruszynki, nastepna wizyta za 3 tyg
jestem bardzo szczesliwa i spokojna
a to moja fasolka ;-)
b38bc68e0909a29fmed.jpg

reklama
:-)Witam!
Właśnie dzisiaj lekarz potwierdził,że będziemy mieli dzidzie-termin 3 marca;) To będzie drugie dziecko (Luśka ma 3 latka) ale wszystko zaczyna się od początku!
Pozdrawiam mamusie!:-D

Do góry