Agniesiak85
Fanka BB :)
no i jestem po wizycie
pan dr powiedzial ze wszytsko dobrze wyglada
6t4dc
fasolka ma 7,4mm widzialam serduszko mojej kruszynki, nastepna wizyta za 3 tyg
jestem bardzo szczesliwa i spokojna
a to moja fasolka ;-)
Piękna Fasolka Kochana Ja jak byłam 7 lipca u gina to widziałam pęcherzyk ciążowy 6mm. Dziewczynki czy Fasolka a pęcherzyk ciążowy to jest to samo??
witam w piatkowy ciepły poranek zakatazona ale szczesliwa z terminem na marzec :-) sam poczatek marca :-)
pozdrawiam;-)
Ja też mam początek marca tj 7 i też byłam zakatarzona więc główka do góryPozdrawiam;-)
Witam mamusie a jak jest u was z witaminkami bądź kwasem foliowym czy już bierzecie? Ja szczerze mówiąc brałam kilka razy dziś muszę lecieć do apteki po witaminki. Z Dawidkiem brałam ELevit, później pani z apteki zaproponowała mi pretanal, skład ten sam, a cena dużo niższa.
Ja już parę miesięcy przed zajściem w ciążę łykałam kwas foliowy I teraz cały czas łykam. Inne witaminki na razie nie potrzebne, tak powiedział lekarz
Ja właśnie nie byłam jeszce u lekarza i nie wiem kiedy iść. Myślałam żeby za dwa tygodnie, ale nie wiem czy wytrzymam. A chodzicie do gina państwowo czy prywatnie?
Kochana ja chodzę państwowo i nie narzekam jest ok Po co mam płacic skoro mogę iśc normalnie Jak się będzie coś dziac to wtedy do lekarza mojego prywatnie i już. Uważam, że nie opłaca się wydawac kasy, lepiej sobie zaoszczędzic na tym na dzidzię;-)