reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurde w nocy też tak się budzi? nasz mały jak zaśnie o 23 to budzi się 5 rano, potem butla śpi do 8 potem butla i śpi do 11-12 potem spacer na spacerze zaśnie i potrafi spać do 19 potem kąpanie no i wtedy już NIE spanie do 23 hehe :) uwielbia spać w wózku po spacerze przy otwartym oknie, ma melodię do spania :)

reklama
Ale u nas była burza,a lało ze świata nie było widac.Ta pogoda śpiąco działa na Bartusia,bo praktycznie od południa spi tylko sie budzi na mleczko i zmiane pieluchy i od czasu coś pogada z mamą.A w niedziele juz meżunio bedzie juz sie doczekac nie moge.

To ci dobrze mój musi miec dzien na spanie,bo tak dupa blada,moze nie przespac całego dnia i w nocy tez sie budzi zalezy jak mu sie chce spac.

Daga w nocy budzi się dopiero co 4-5godzin...a wcześniej jadła co 2 godziny.To zadziwiające jak bardzo się zmienia.Dzisiaj na wadze pokazało,że waży już 6kilo.:tak:

Mój tez sie budzi w nocy na cyca co ok 2-3 godziny....czasem mu sie zdarzy 4 godzinki pospac ale rzado. A w dzien na dworze jak jestesmy to z 4 godziny spi bez przerwy. Tak to jest a cycu ze czesto dzidzia sie budzi :(

Moja na cycu tylko a budzi się w nocy raz. Zasypia 19-20 i budzi się najczęściej ok 2 w nocy. Czasem później. Potem ok 6-7 i jeszcze z reguły pośpi do 8mej.
Fakt że jest zawodniczką wagi lekkiej bo waży z 4,5 kg, ale myślę że ten typ po prostu tak ma. Tyje ok 200-250g na tydzień więc chyba nie tak źle...

Mój tez sie budzi w nocy na cyca co ok 2-3 godziny....czasem mu sie zdarzy 4 godzinki pospac ale rzado. A w dzien na dworze jak jestesmy to z 4 godziny spi bez przerwy. Tak to jest a cycu ze czesto dzidzia sie budzi :(

Czarnuszka łącze się w bólu, u mnie podobnie cyc dzień czy noc musi byc co 2-3 godziny i tylko na spacerach ma jedzenie gdzies, bo spi, ale jak wejde do domu i ten glonojad sie obudzi to nie ma przepros cyc musi byc natychmiast, bo inaczej drze sie w nieboglosy;)

reklama
a ja robie kapiel teraz predzej..mały znowu coś foszy a tak cały dzien był przekochany. Na spacekru bylismy i pospal na tarasiku z 2h:)
teraz mam czas dla siebie bo wuja go ziuzia :) dobrze miec duzo osob w domu czasami :)

Do góry