reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mycha1 tak strasznie mi przykro:-(

Współczuje:confused2: A nie możesz iść do dentystki go wyrwać?

ja normalnei leczylam zeby w ciazy i bylo ok. Oczywiscie nie mogla zrobic przeswietlenia.

No właśnie dentystka mi powiedziała, że bez prześwietlenia nic więcej mi nie da się zrobić (a przypomnę, że mi go rozwierciła i przeczyściła kanały). Ale chyba się wybiorę prywatnie do mamy mojej koleżanki i zobaczymy co ona mi powie. z tego co wiem to wyrywać zęby można od drugiego trymestru, więc to już niedługo, ale coś mi się zdaje, że ósemki to bez prześwietlenia mi raczej nie wyrwą:zawstydzona/y:

Hej.....:-(
Wczoraj wróciłam ze szpitala, serduszko mojego maluszka nie biło :-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
Niemam siły już płakać.. wypłakałam już morze łez..

Mycha- przykro mi:-(. Jak to się stało? Myślałam, że jesteśmy już w bezpieczniejszych tygodniach a tu znowu taka wiadomość:-(
Na forum BB są tematy o stracie dzidziusia, tam dziewczyny wzajemnie się wspierają. Może tam znajdziesz ukojenie, napewno pomogą Ci znów pozytywnie myśleć. Pomóc może jedynie ten, kto to samo przeżył.

Witajcie kochane !!!!!!!!!!!!!

Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
- Mycha poprostu niewiem co powiedziec strasznie mi przykro poprostu załamałas mnie tą wiadomoscia :(( tez myslalam ze to najbezpieczniejsze tygodnie koniec 3 miesiaca a tu co :((( za 4 miesiączki zapraszamy z dobrą nowinka o fassoleczce i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

CO do zlobkow to jak ktos nie ma znajomosci to ciezko sie dostac.....dlatego wole poczekac te 3 lata i wyslac dzieciaczki do przedszkola w ktorym jest podobna sytuacja jak w zlobku ::cool:

BARDZO MI PRZYKRO:-( Trudno mi sobie wyobrazic co teraz przechodzisz,
ale najwazniejsze to się nie poddawac i skupic na przygotowaniu organizmu do nowego zycia za 3mce!! 3mam kciuki i wierze że nastepnym razem bedzie wszytko dobrze !!

Co do żłobka to tez planuję oddać dziecko do prywatnego, koszt koło mnie - dzielnica Wawer 1200 zł :eek: ceni się niestety ale nie wyobrażam sobie posłac malucha do panstwowego zlobka....mimo ze koszt ogromny i polowe mojej pensji bedzie kosztowało ale dobro dziecka najwazniejsze!! My sobie jakoś poradzimy z M;-) taka mamy nadzieję :-)

Mycha 1....trzymaj się cieplutko..pomyśl,że Twoje maleństwo będzie teraz czuwać przy Tobie..nikt nie ukoi bólu jaki masz w sobie ale kiedyś będzie Ci łatwiej..

Co do żłobka to tez planuję oddać dziecko do prywatnego, koszt koło mnie - dzielnica Wawer 1200 zł :eek: ceni się niestety ale nie wyobrażam sobie posłac malucha do panstwowego zlobka....mimo ze koszt ogromny i polowe mojej pensji bedzie kosztowało ale dobro dziecka najwazniejsze!! My sobie jakoś poradzimy z M;-) taka mamy nadzieję :-)

Ja to nawet 1200 nie zarabiam:eek:, dlatego zostaję w domu, choć jak narazie nie wyobrażam sobie być kurą domową przez 3 lata, będzie trzeba się przyzwyczaić:happy:

reklama
Matko Mycha.. tak mi przykro..:-( w którym byłas tyg? Ja też myślałam, że z dzidzią juz w tych tyg jest ok i nie może nic się już zlego stac:-(
Przytulam Cię mocno Kochana.. i za 4 miesiące czekamy na dobre nowiny o fasolce:tak:

Do góry