blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ok 1200 zła moglabys nam podac taki sredni miesieczny koszt takiego prywatnego zlobka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok 1200 zła moglabys nam podac taki sredni miesieczny koszt takiego prywatnego zlobka??
Współczuje A nie możesz iść do dentystki go wyrwać?
ja normalnei leczylam zeby w ciazy i bylo ok. Oczywiscie nie mogla zrobic przeswietlenia.
Hej.....:-(
Wczoraj wróciłam ze szpitala, serduszko mojego maluszka nie biło :-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
Niemam siły już płakać.. wypłakałam już morze łez..
- Mycha poprostu niewiem co powiedziec strasznie mi przykro poprostu załamałas mnie tą wiadomoscia ( tez myslalam ze to najbezpieczniejsze tygodnie koniec 3 miesiaca a tu co (( za 4 miesiączki zapraszamy z dobrą nowinka o fassoleczce i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!Hej.....:-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
Co do żłobka to tez planuję oddać dziecko do prywatnego, koszt koło mnie - dzielnica Wawer 1200 zł ceni się niestety ale nie wyobrażam sobie posłac malucha do panstwowego zlobka....mimo ze koszt ogromny i polowe mojej pensji bedzie kosztowało ale dobro dziecka najwazniejsze!! My sobie jakoś poradzimy z M;-) taka mamy nadzieję :-)
Ja to nawet 1200 nie zarabiam, dlatego zostaję w domu, choć jak narazie nie wyobrażam sobie być kurą domową przez 3 lata, będzie trzeba się przyzwyczaić