moniSkaBe
Fanka BB :)
Mycha jeeej.. strasznie mi przykro... az teraz boje sie mojego piatkowego USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie też chcę się umówić do gina w tym tygodniu i też się przez to wszystko zaczęłam bardziej stresować. Jeszcze ten ząb... oby nie zaszkodziło to mojemu maluszkowi.
A tak poza tym to coś czuję, że to będzie dziewczynka. Jakoś tak nawet jak oglądam rzeczy dla dzidzi, to w kolorach różowych i motywach dziewczęcych A wcale się nie nastawiałam na płeć. A nawet dla chłopczyka mamy wybrane imię, a dziewczynki nie... no i zachcianki mam na dziewczynkę
Tez zaczęłam się denerwować bo ja wizytę mam dopiero za tydzień..
My tez mamy tylko dla chłopczyka imię wybrane a dla dziewczynki nie mamy. A zachcianki.. hmm raczej nie ciągnie mnie do slodkości itp. wolę ostrzejsze i wyrazistsze smaki:-) mamy przeczucie, że jednak u nas chłopak bedzie
Tylko teraz strasznie się denerwuję po tym co napisała Mycha..
Hej.....:-(
Wczoraj wróciłam ze szpitala, serduszko mojego maluszka nie biło :-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
Niemam siły już płakać.. wypłakałam już morze łez..