madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tez kapie o 20,czasami predzej,ale to zalezy kiedy wypije mleczko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam my nadal karmimy piersią plus dokarmianie 5-6 razy dziennie po 60 ml Nie wiem dlaczego w nocy pierś małej starcza i nie muszę jej dokarmiać, z kolei w dzień płaczę, gdy nie dostanie butli.
Pojawiło nam się więcej krostek na twarzy i szyi, już nie mam pojęcia czy to są potówki czy nie
Miłej niedzieli życzę!
pokarm w miare bedziesz miala jesli bedziesz odciagac regularnie. niestety im dziecko wieksze, tym mniej bedziesz miala na to czasu - najgorsze sa noce, gdy dziecko juz ci zasnie a ty wiesz ze musisz isc odciagac, a nie spac.. ja dalam sobie spokoj po miesiacu. przez pierwsze 2 tyg odciagalam co 3 godziny - masakra po prostu, dawalam tylko rade bo maz byl w domu, ale nie bylo szans sie wyspac. po 2 tyg odciagalam co 6 godzin, ale tez bylo ciezko. w tygodniu przed swietami niestety syn moj stal sie na tyle aktywny w dzien, ze np odciaganie o 6 rano robilam o 10, a te z 12 o 18, wiec dalam sobie z tym spokoj.
na dluzsza mete odciaganie samo nie wystarczy, bedziesz musiala dawac mieszanke, bo tyle co dziecko je to raczej nie uda sie odciagac
nie zebym cie chaial straszyc itp, po prostu sama widze jak jest. ale butla to nic zlego. dla mnie wazne ze przez miesiac mial syn moj pokarm, teraz jest juz naprawde duzy wiec da rade i bez niego.