reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
3-Dobrej-nocy-6135.gif

Dziewczyny jak długo leczy sie odparzona pupa? a po drugie mojemu malemu na jednym policzku wyskoczyla wysypka: kaszka na srednicy 1,5 cm- wiecie moze co to moze byc?:baffled:

Witam :) u nas nocka bardzo fajna :) córcia usnęła o 22 spała do 4 :) później budziła się 3 razy na cyca i śpi jeszcze :)

Pogoda śliczna także czeka nas spacerek :)

Candy, mój Dawid jak był mały bardzo był płaczliwy, miał często zaciśnięte piąstki, przy jedzeniu nie był spokojny, pediatra stwierdziła, że może to być wzmożone napięcie mięśniowe i wysłała nas do neurologa, musieliśmy robić ćwiczenia metodą Vojty, ale na następnych wizytach okazało się że synek potrafi dużo więcej niż dzieci w podobnym wieku, po prostu taki typ płaczliwy do tego bardzo ruchliwy, tak mu zostało do teraz.

a dajcie spokoj.. jak mi sie chce wszystkiego nabialowego !
juz nawet zlapalam sie na tym, ze trzymalam w reku szczypiorek z mysla o twarozku ze szczypiorkiem... ale przypomnialam sobie, ze nie lubie szczypiorku :-D :eek: no i nie moge bialego sera ...
Wiesz co najgorzej jest na początku. ja nabiał uwielbiam i np. na śniadanie nie dam rady zjeść kanapki z wędliną, więc kupuję sobie kaszki Bobovita i dodaję do tego płatki kukurydziane lub fitness i już. Nawet smakuje. A nabiał jem raz dziennie lub co drugi dzień też raz dziennie. Chyba to pomaga bo małej na razie nic nie jest.

Hejka.Dzisiaj jestem wyspana,synek budził sie co 2godz na mleczko ale po wypiciu odrazu zasnoł,spał cała noc na lezaczku obok mojego łózka takze miałam go na oku.Teraz mam mu tetrówke włożona ciekawe jak długo bede musiała mu ja zakładac,nie wygodnie mu tak.Pogoda brzydka tak wiec odpuszczamy sobie spacerek.Mam nadzieje ze juz niedługo beda ładne pogody bo Bartus potrzebuje swiezego powietrza:-)

Madzia, czytałam, że dziecko nie powinno spędzac w leżaczku dłużej niż 2 godziny dziennie, bo to niekorzystnie wpływa na jego kręgosłup.

reklama
To ja miałam dziś piękną noc:-) Jedno karmienie o 3 drugie o 6 i jeszcze drzemka prawie do 8 :-) i kolejna drzemka od 9.30 do 10.30 :-) a poszedl spac wczoraj o 21 :tak:mogloby juz tak zostać :tak:

Do góry