blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ech, to mój Adaś w sumie grzeczny jest, bo drze się tylko wieczorem jakąś chwilę i to nie codziennie ;-). W nocy śpi na szczęście i nawet problemy z bączkami już chyba minęły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super ze u ciebie spokojnie u nas normalnie tez w dzien jest okspi i je a w nocy wariata struga :/ echhhhhhh kiedys jej przejdzieEch, to mój Adaś w sumie grzeczny jest, bo drze się tylko wieczorem jakąś chwilę i to nie codziennie ;-). W nocy śpi na szczęście i nawet problemy z bączkami już chyba minęły.
ionka pamiętam, ze pisałaś kiedyś o skokach rozwojowych. Wspominałaś coś o tym, że Ola się zachowuje jakby Ci ktoś dziecko podmienił. Daj znać po jakim czasie jej przeszło to marudzenie. Przemek to zupełnie inne dziecko od soboty. Normalnie nie poznaje go- ciągle by ryczał. Momentami to ja już z nim z tej bezsilności. Mam nadzieje, że to skok rozwojowy i faktycznie minie po ok tygodniu, bo inaczej zwariuje.
madzia jak sie karmi piersią to okres może następić w8- 9 tyg. czytałam
a ja wróciłam z ip właśnie , byłam w sprawie tej gorączki, krwawienia i bóli i usg mi zrobili , coś im sie nie podoba jakby troche łożyska w srodku :/ i może w pon. będą łyżeczkować!!! narazie antybiotyki mi zapisali mam nadzieje ze pomogą , jak nie to łyżeczkowanie
ale też nie są pewni czy te objawy od tego czy od czegoś innego (( boje sie holernie