reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kasaii zgadzam sie:tak: po co dziecko sie ma meczyc,

a tez wierze ze uda sie dawac sporadycznie i tyle,

dzis w nocy po tej butli obudzil sie po 5h zjadl z obu cyckow i zasnal,w lozeczku, potem pobudka o 7 znow jedzonko z dwoch cyckow i teraz znow spi od 8 :-) fajnie

dzis super pogoda idziemy na dluuuugi spacerek:-)

milego dnia!

reklama
Kasaii moja starsza ma już prawie 4 latka ( za 2 tygodnie :tak: ) i przyznam że jest ciężko. Moja Laurka jest zaborcza i to strasznie jest ciążliwe... niestety dobrowadza mnie to do ciężkiej cholery:crazy:. Jak zwraca sie jej uwage robi na złość i nie jest przy tym delikatna. Krzywdy nie chce zrobić Sanderce ale czasem przesadza. Najgorsze że moje nerwy wogóle są lekko zszarpane i lekko odbija sie to na starszej...chyba nie do końca sobię z tym radzę:-(!

hej
ja juz nie daje rady kolejna nocka i walka od 23 do 2 w nocy placz i cyc i placz ona chyba jest glodna wieczorem i moj pokarm nie wystarcza .Wdzien je co 2 -3 godziny i spi pieknie nieraz z jednej piersi sie naje a wieczorem jakas masakra dlatego ide kupic nowe mleko i bedzie dostawac tak o 22 cycka i potem butle i zobaczymy czy to napewno to czy ma jakies fazy i nie bede czekac do wtorku na wazenie bo sie wykoncze

dziewczyny czy słyszałyście o tym w tv aby nie wychodzić z małymi dziećmi z powodu tego pyłu wulkanicznego? który podobno potrafi osadzać się w wdychaniu na płucach i powodują problemy z oddychaniem. my nie wychodzimy lepiej chuchać na zimne

czy ktoras moze zna HUMANA PRE to chce kupic bo APTAMIL z MILUPA nie moge jej dawac bo nie dosc ze brzuszek bolal to potem cos tam znalezli :-(
Dziewczyny jak myslicie ile jej dawac ml skoro oba cyce dostaje na opakowaniu pisze ze dziecia miedzy 5-8 tg zycia nalezy podawac 6 razy dziennie i po 160ml ja ja chce dokarmiac tylko na noc ile powinnam jej dac wypic :zawstydzona/y:

Dzieki :tak:

reklama
Dziewczyny ile wasze maleństwa przytyły w pierwszych tygodniech?? Ja wczoraj bylam u pediatry i mala na 19dni przytyla tylko 500gram. Lekarz kazala przyjsc na kontrole w 4tyg bo stwierdzila ze to za malo:/ troche sie tym zmatrwilam i wczoraj ja dokarmilam 30ml i ulało jej sie 4 razy i nie powiem o bekaniu:) jak tatuś - świnka mala:) a cyca ma na kazde zadanie!! cycki co prawda juz nie sa takie twarde jak na poczatku a miekkie ale karmie ja roznie czasem z 1 czasem z 2 piersi i ciagle cos z nich leci!! ZNOWU TRAFILAM NA GLUPIA LEKARZ CO MI WKRECA ZE GLODZE DZIECKO CZY NA 2,5TYG TO RZECZYWISCIE ZA MALO?? czytalam ze dziecko do 1mca powinno min 700gram przytyc wiec jeszcze mamy czas CO?:)

Do góry