U nas zaczął sie czas kolek bo moja niuska ma bardzo twardy brzuszek. Zaczelam jej podawac od pn Espumisan 2xpo4-5kropelek i widze poprawe bo mala juz tak nie prezy sie i nie placze a jedynie steka jak cos formuluje
zastanawia mnie jedynie to czy dobrze robie bo lek jest od 1mca a ja podaje go juz rutynowo czy powinnam podawac go tylko kiedy sa problemy z brzuszkiem czy systematycznie rano i wieczorem?? i tak zmiejszylam dawke o polowe ze wzgledu na to ze mala ma dopiero 2 tyg a wy jak podawalyscie leki na kolki przed 1mcem???
i jeszcze jedno pytanko do was bo Hania jest bardzo silna od 1 tygprzekreca glowke jak lezy na brzuchu i wogle dlugo utrzymuje w powietrzu glowke! Ale polozna na wizycie powiedziala ze to zwiazane jest z napiciem miesniowym i to jest nie dobrze ze taka silna jest :/ ale wiecej nic nie powiedziala wiecie moze o co chodzi?? i czy powinnam sie martwic
i polozna mnie opiepshyla za karminie na żądanie!! bo powinno byc na żądanie ale przynajmniej z 1,5 godz przerwa!! qrza twarz to co to jest za żądanie...bo dziecko jesli wisi na cycu co 15 min to tylko ma potrzeba ssania....wiec ja juz nic nie kumam..nadal mala przystawiam jesli ma na to ochote bo ta polozna mnie wzbudzila mojego zaufania:/
W pt mamy wizyte u pediatry ciekawa jestem ile przybrala mala na wadze
a i jeszcze jedno ...niektore z was zastanawiaja sie nad werandowaniem i nad spacerkami...my w 5dobie mialysmy 15min spacerek, w 6 dobie 30 min a wczoraj bylysmy juz na 1,5godz ...jesli ladna jest pogoda nie ma sensu werandowac trzeba korzysatac z pogody