reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wlasnie ograniczylismy, swiatla przyciemniamy, cisza i spokoj i nic :-(
A dzis placze od rana :eek: Ja juz nie wiem co mu dolega :-(

czasami dzieci płaczą tak bez wyraźnej przyczyny, jeśli to nie jest płacz wysoki głośny i gwałtowny to nie kolka może i poprostu chce być przytulana i przy Tobie non stop- ja też tak często mam, np. dzis moja niuńka bie śpi od godziny 12:/ tylko je płacze robi drzemki 5 minutowe jak ją odkładam do łózka:/

reklama
Wystawiłam synka na balkon 30min jest bardzo ładna pogoda zero wiatru mały spał i sie smiał przez sen,mam nadzieje ze niczego nie złapał,ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie,bo jutro bym chciała isc na spacerek i niewiem na jak długo pierwszy raz mozna isc:sorry:

hej :)
Wlasnie mialam pytac o kupy :) a wy tu juz w temacie bo moja od zisiaj nocy nie robila i juz sie stresuje ale z tego co czytam to chyba normalne :)

ja tez mam problem z cycuchami a raczej z jednym cycem... wczoraj wyczułam guzka przy samej brodawce... zastanawiam sie czy mogę się teraz zgłosić na mammografię - bo w sumie pokarm w piersiach to nie wiem czy można to badanie zastosować?
jestem wrazliwa na tym punkcie bo moja mama miała nowotworowe guzki na piersi i trochę się obawiam :/ ...a do mojego gina jak zwykle trudno się dostać ech.:angry:

Mi położna laktacyjna w szpitalu powiedziała (miałam wtedy nawał pokarmu), że mam masować piersi, żeby rozmasować wszystkie grudki, ale brodawki mam zostawić, bo przy brodawkach robią się takie zgrubienia jak się karmi piersią. Więc chyba to co wyczuwasz to normalne, ale dla pewności zawsze można zapytać gina, żeby się niepotrzebnie nie zamartwiać.

Pewnie wszytskie mamy wczesniej chodza spac :) zeby sie dopsac... a nierozpakowanych mam juz chyba nie ma.... bo nawet Marciaa sie przestala odzywac, wiec pewnie na porodowce...

naughty&happy hop hop!!!

AGUS27 Ciebie tez cos dlugo nie ma.

reklama
Do góry