reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moj tez robi kupe raz dziennie a nieraz nawet raz na 2 dni, pytałam polożnej mówiła ze niektóre dzieci robia zadziej inne czesciej - powiedziala mi ze raz na 3 doby minimum i bedzie ok.
A wogole moj dzis narobił mi jak go przebieralam i zasfajdolił wszystko w kolo :-D- robi tak zadko i akurat wtedy jak mu zmienialam pieluche.

reklama
Tabasia, a próbowałaś może kąpieli na kolkę? Moja Mama mówi, że u mnie i siostry kolka przechodziła jak ręką odjął po ciepłej kąpieli.
U nas na razie kolek brak, ale żebym nie wykrakała....

my juz po spacerku, pogoda dzis rozwala, gdyby nie chłodny wiatr, byłby upał ;P

Tabasia- mój mąz w TKMAXXie widział takie coś na kolki: zarzucasz sobie na ramię- jak pieluche po jedzeniu :p i na to dzidzię i tam coś jest, co masuje brzuszek. wiem, że bardzo precyzyjnie wytłumaczyłam, hehe, ale ja osobiście tego nie widziałam. no i nam niepotrzebne, więc mąz nie kupił. może coś takiego podziała??
a może to skok jednak??? bo widzę, że Aluś ma zaraz 5 tygodni, a własnie wtedy jest pierwszy skok. dzieci sa marudne, chca na ręce i ogóle zachowuja sie inaczej. moja chyba właśnie przechodzi drugi skok.

ktos pytał o kupy- Ola robi raz dziennie, albo raz na 2 dni.

cześć dziewczynki!
Nie mam na nic czasu:-(... kurcze a wogóle gdzie ta wiosna... wariuję jak nie mogę gdzies się wybrać... ( u mnie na wsi nie ma gdzie łazić ). Dziś po 2 wizycie u chirurga ortopedy i po usg... dostałam ochrzan że nie pielu****ę.. ale ja nie widziałam potzreby jak wszystko było niby oki...tylko robiłyśmy te ćwiczenia... po usg wszystko oki panewka sie nie przesunęła więc OK:tak:! Następna wizyta za 3 miesiące.
Mała ostatnio zrobiła mi numer w nocy..zrobiła kupkę więc jej pieluche zmieniam i przyświecałam sobie telefonem bo starsza spała obok... jak nie plusnie na mnie kupskiem, to i ja i telefon i kołdra i prześcieradło zafajdana.. a ta sobie AGU AGu:-D Musiałam wołać męża do pomocy!
mcgosia dzieciaczki robią różnie kupkę...to nic strasznego jeśli robią raz na 2-3 dni... moja tak właśnie robi a jest tylko na piersi.... pediatra powiedziała że ruch nóżkami oraz leżenie na brzuszku czasem pomaga..

Ostatnia edycja:
reklama
my juz po spacerku, pogoda dzis rozwala, gdyby nie chłodny wiatr, byłby upał ;P

Tabasia- mój mąz w TKMAXXie widział takie coś na kolki: zarzucasz sobie na ramię- jak pieluche po jedzeniu :p i na to dzidzię i tam coś jest, co masuje brzuszek. wiem, że bardzo precyzyjnie wytłumaczyłam, hehe, ale ja osobiście tego nie widziałam. no i nam niepotrzebne, więc mąz nie kupił. może coś takiego podziała??
a może to skok jednak??? bo widzę, że Aluś ma zaraz 5 tygodni, a własnie wtedy jest pierwszy skok. dzieci sa marudne, chca na ręce i ogóle zachowuja sie inaczej. moja chyba właśnie przechodzi drugi skok.

ktos pytał o kupy- Ola robi raz dziennie, albo raz na 2 dni.
Ionka ja juz sama nie wiem co z nim jest :(
Wczoraj myslalam, ze to skok, dzis juz sama nie wiem. Ile mozna plakac? A jesc chce co godzine, a przeciez tak czesto nie mozna...

Termoforu tez probowalismy...

Do góry