reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mississ ogromne gratulacje, bedziesz miala piekny prezent na gwiazdke. Super wiesci!!!

A co do smierci prezydenta i reszty VIPow to ja jakos nadal nie moge w to uwierzyc.

[*].........

Hej,
Wrocilismy :-) I to na dzien dzisiejszy jedyny plus biorac pod uwage tragedie jaka dotknela Polske:-( Ja jestem w ciezkim szoku i wlasciwie to jak sie dowiedzialam myslalam, ze zejde na zawal, niewiele mi teraz trzeba:/
Co do Mojego Franusi, to oczywiscie jest cudowny, kochany i wiecznie nienazarty - to po mamusi, minki robi po tatusiu, dzis wisial mi caly czas na cycu, a jak co po niektore z Was wiedza, to po cesarce z laktacja bywa roznie, u mnie przez pierwsze doby to bylo wrecz tragicznie:/ Dzis troche lepiej, ale dalej mam malo pokarmu, mam nadzieje, ze cos sie ruszy.
Co do porodu, wybaczcie nie bede go opisywac po pierwsze to bylo dla mnie straszne przezycie i do dzis nie moge sie pozbierac, snia mi sie koszmary:/ Ledwo co uszlismy z zyciem obydwoje :-( Wszyscy zgodnie w szpitalu stwierdzili, ze to cud. Sam pobyt w szpitalu to dramat, nie chce wiecej rodzic, ale nikomu nie polece szpitala na lutyckiej w poznaniu, tyle co sie tam naplakalam to nigdy w zyciu:-(
Chce tylko jeszcze napisac, ze po raz kolejny odkrylam jak cudownego mam meza, jak niezmiernie mnie kocha i z tego miejsca chce powiedziec : Kocham Cie M, bez Ciebie nie dalabym rady przejsc przez wszystko, zaluje tylko, ze sam porod byl dla Ciebie dramatycznym przezyciem :(
Pozdrawiam Was wszystkie i postaram sie pojawiac jak dojdziemy do ladu z wszystkim, bo na razie to cyrk na kolkach w domu :)

dziekuje kochane ze o mnie pamietalyscie :) czekam na potweirdzenie nausg we wtoprek ide ale jeszcze pewnie nic nie bedzie widac dopiero pewnie za tydzien :) we wtorek... teraz sie tylko boje z epo clo moze dojsc albo do straty wczesnej bo czytalam ze sie zdarzalo albo do ciazy pozamacicznej czego si ebardzo boje no ale moz enie bedzie zle juz duzo sie wycierpialam juz bym chciala normalnie zyc i przezyc narodziny swojego dziecka :0 swojej zimowej gwiazdeczki :D jak bedzie dziewuszka to bedzie TOSIA od Antosia :) bo po co jej zmieniac imie jak to antos tylko ze z pierozkiem wrocil a nie z siuskiem :D:p:)

Wszystko bedzie dobrze napewno,bądz dobrej mysli,ja bardzo mocno trzymam kciuki zeby te 9 miesiecy były dla Ciebie najcudowniejsze w zyciu i zycze Ci upragnionego malenstwa całego i zdrowego:tak:

tabasia jakie kropelki dostaliście? moje dziecko męczy się juz 3 tydz a ma niecałe 4 tyg więc prawie całe życie ma katar frigy soli fizjologicznej masci majerankowej inhalacji nieawidzim juz ostatnio dostalismu nasivin ale na nim pisze ze od 3 m.ca i przerazaja mnie te pisane skutki uboczne i jeszczesyrop pulne boję sie jej tego dac bo nawet nie ma skonczonego miesiaca ale ak dalej bedzie sie to u niej iagnac to wyjsia nie bedzie
Ja mam taki Nasivin Nasivin 0,01% - krople do nosa dla niemowląt 5ml
Można go stosować od 1 tygodnia życia. Wprawidzie max 5 dni, ale u Kuby naprawdę pomogło:tak:

Missiiss ogromne gratulacje, super wiadomość. Trzymam kciuki za Was i idź na zwolnienie od razu. lepiej sie oszczędzaj.

u nas znowu skok ;) znowu nie ma spania, ciągle jeśc chce i na ręce. no i jak nie dostanie tego, co chce- płacz...

ale za to coraz bardziej stara się złapac zabawki :)

byliśmy dziś na dłuuuugim spacerze, bo prawie upał się zrobił :) milutko :)

Tabasia- współczuję przeżyć!!

reklama
hej mamusi (te przyszłe równiez )
Juz nie dziwi mnie fakt ze tutaj taka cisza;-), normalnie moj szkrab daje tak popalic ze ledwo zyje :-p, ciagle tylko mama mama i cyc. Nawet nie wiem kiedy poprasowac, no w sumie teraz bym mogla ale nie chce mi sie okropnie :sorry:. Nie wiem chyba mam troche za malo mleka ale mam go przetrzymac na tym przejsciowym a mowia ze jak pojawi sie wlasciwe to bedzie ok. Pomeczymy sie jeszcze z tydzien i zobaczymy.Choc jak naciskam to wiecznie cos leci. W nocy spi ładnie -budzi sie co 2-3 h a nieraz i dluzej ale w dzien to ciagle przy cycku wisi. A jak usnie to cwaniak budzi sie zerka czy cycek bliako i jak jest to spi dalej jak go nie ma to darcie japki :-D i takim o to sposobem musze z nim spac:-), dopiero jak juz przespi ze 30 min moge ryzyklowac wstaniem.
A wczoraj nam kikutek odpadł- chyba troche mu pomoglismy spiochami przy zdejmowaniu ale i tak ledwo ledwo wisiał :tak:
Missis- zycze dwóch kreseczek :tak:
Marcia - a Tobie szybkiego rozpakowania :tak:

heheh....skąd ja to znam....wiecznie przy cysiu.....choć ja chyba nie mam mało mleka, bo przeciekam:sorry:więc czasu jak na lekarstwo...ale może niedługo będzie go więcej:zawstydzona/y:;-)

Dzieki dziewczyny. Ja juz na głowe dostaje. Mam nadzieje, ze do 14 sie uwine bo jak nie to chyba padne ze strachu na tym wywoływaniu....
Młody juz dojrzały jest i może smiało wyłazic ale nie chce!

Nie martw się....wywołanie nie takie tragiczne...sama miałam:tak::tak::tak:

hej kochane

smutne wiesci w tv (*)...

ale ja z dobrymi jeszcze tylko bo mialam nbapuisac :) wczoraj 10dpo hcg wyszlo 1,17 powyzej minimum na ciaze nie beta tylko hcg total... a dzisiaj test mi pokazal piekne dwie kreski :D ANTOŚ wrócił!!!! oby juz zostal ze mna na zawsze 9 miesiecy w brzuszki i reszte zycia na ziemi piekny i zdrowiutki :)

OGROMNE GRATULACJE!!!! Zdrowych i spokojnych 9 miesięcy i upragnionego dzidziusia na kolejne Święta:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No i zmykaj jak najszybciej na zwolnienie:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry