Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my podobno tez to mamy. strasznie denerwuje mnie to, bo jest takie nieprzyjemnie szorstkie i nieladnie wygladaczy wasze dzidzie mają wysypke na twarzy znaczy sie polozna nazwala to jakims tam tradzikiem niemowlecym... powyskakiwaly jej chrosty na czole i troche na policzkach nie wyglada to za fajnie.. stosujecie cos na to??
Hello!
Byliśmy dzisiaj w poradni preluksacyjnej. I niestety Olek ma dysplazję lewego bioderka. Nosi majtki ortopedyczne. Chce mi się płakać :-( Nie powiedział którego stopnia jest ta dysplazja, czy jest zaawansowana bardzo.. Ja byłam w szoku i się zestresowałam tym, że coś jest nie tak i z tego wszystkiego się nie spytałam. Odebrało mi mowę.. Za 7 tygodni mamy wizytę kontrolnę.. Olek toleruje te majtki jak śpi (już mu nałożyłam), zobaczymy jak będzie jak nie będzie spał. Nawet nie spytałam się czy mam zdejmować je do karmienia. Ma je nosić przynajnmniej 20 godzin na dobę. Normalnie się popłakałam z tego wszystkiego ;-(
A i jeszcze do tego dochodzi stres czy napewno te majtki mu dobrze nałożyłam :-(
Kasia ulzylo mi, ze nie jestem sama z tymi wloskami ;-)Mojej też te na czubku się wytarły:-) Zostały po bokach i z tyłu- zupełnie jak u taty:-)
Tabasia a czy Ty też czujesz takie zgrubienie w ranie tam w środku? Jak dotykam to czuję taki jakby wałeczek. Nie wiem czy tak ma być? Do gina idę 21.
Majtki ma nosić do kolejnej wizyty za 7 tygodni.Mirosia, współczuję :-(. Czy lekarz powiedział jak długo te majtki będą potrzebne?
A mnie lekarka powiedziała, że NFZ nie refunduje USG bioder od tego roku. Nie wiem, czy to tylko w Małopolsce, czy jak... Paranoja jakaś.
Ja nie wiem czy trzeba, ale wydaje mi się że powinno się zrobić.. MOże się robi je jak jest jakieś podejrzenie, że coś jest nie tak. U nas lekarz w gabinecie ma usg i je robi zawsze.Ja mam wizyte 21.04 i zobaczymy. A czy trzeba robic usg bioderek? i kiedy?
Hm... to dziwne. Spróbuj jeszcze zmienić rozszerzenie na jpg. Innych pomysłów nie mam .
Hello!
Byliśmy dzisiaj w poradni preluksacyjnej. I niestety Olek ma dysplazję lewego bioderka. Nosi majtki ortopedyczne. Chce mi się płakać :-( Nie powiedział którego stopnia jest ta dysplazja, czy jest zaawansowana bardzo.. Ja byłam w szoku i się zestresowałam tym, że coś jest nie tak i z tego wszystkiego się nie spytałam. Odebrało mi mowę.. Za 7 tygodni mamy wizytę kontrolnę.. Olek toleruje te majtki jak śpi (już mu nałożyłam), zobaczymy jak będzie jak nie będzie spał. Nawet nie spytałam się czy mam zdejmować je do karmienia. Ma je nosić przynajnmniej 20 godzin na dobę. Normalnie się popłakałam z tego wszystkiego ;-(
A i jeszcze do tego dochodzi stres czy napewno te majtki mu dobrze nałożyłam :-(