blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja się nie spotkałam z tym, żeby lekarz podawał wiek ciąży od poczęcia. Zawsze podają od OM.a w lasnie na usg zawsze gino mowi od poczecia czy tam zagniezdzenia prawda??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się nie spotkałam z tym, żeby lekarz podawał wiek ciąży od poczęcia. Zawsze podają od OM.a w lasnie na usg zawsze gino mowi od poczecia czy tam zagniezdzenia prawda??
Ty sobie nie szukaj objawów, tylko śmigaj do lekarza ;-)albo zaczynam panikowac albo... jakos tak dziwnie sie czuje, jakos energii mam wiecej i nie mdli... ehhh
Boże jak to przeczytałam, to przypomniał mi się mój pobyt w szpitalu...przyjeli mnie z powodu poronienia i połozyli mnie w pokoju z kobieta w 8 miesiącu z podłączonym ktg, hmm i co Wy na to?na szczęście mój pobyt w tej sali był krótko, bo mąż zrobił afere i mnie przenieśli, ale i tak za ściany słyszałam tetna dzidziusiów i płacze bobasów...ale takie rzeczy tylko w Polsce:/cześc dziewczęta
ja od 4 godzin jestem w szpitalu
okazało sie ze mam krwiaka i póki sie nie wchłonie położyli mnie na patologii ciąży.
Szpital to okropna rzecz, nie ma nawet papieru toaletowego o możliwości zjedzenia normalnej kolacji nei wspominając... porażka,
a na około biegają ciężarne w 8 i 9 miesiącu lub słychac płacz dopiero co urodzonych dzidziusiów...
Nie wiem jak jeszcze można zdołowac ciężarną
JA CHCE DO DOMU
cześc dziewczęta
ja od 4 godzin jestem w szpitalu
okazało sie ze mam krwiaka i póki sie nie wchłonie położyli mnie na patologii ciąży.
Szpital to okropna rzecz, nie ma nawet papieru toaletowego o możliwości zjedzenia normalnej kolacji nei wspominając... porażka,
a na około biegają ciężarne w 8 i 9 miesiącu lub słychac płacz dopiero co urodzonych dzidziusiów...
Nie wiem jak jeszcze można zdołowac ciężarną
JA CHCE DO DOMU