missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a ja sprobuje jeszcze magnez sobie wziac... i moj maz sie drze na mnie ze mam dzwonic do swojego gina i isc sie przebadac i chyba zadzwonie ale jeszcze ten magnez wezme.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu czytałam, że jeśli mąż lub też partner, w czasie ciąży tyje razem z żoną, tzn. że będzie dziewczynka, a jeśli nie tyje tzn. że chłopiec. Taki przesąd Mój M ma już chyba większy brzuch odemnieWięc wychodzi mi to na ddziewczynkę Zobaczymy[
w gazecie przeczytałam artykuł, w którym napisano, że mężowie tyją razem z żona w ciąży:-)
mój M jet szczuplutki, ale ostatnio wsuwa 2 razy więcej jedzonka niż dotychczas
Ja ostatnio to mam dopiero sny, mam zakaz uprawiania seksu, oczywiście od lekarza Więc same wyobraźcie sobie moje snyhej dziewczynki :-)
pol nocy nie spalam , bo mialam jakies dziwne sny. brrr
a jak ja nie spalam to i Karolowi nie dalam spac ehh
jem bardziej kwasno na chlopaka, ale za to cere mam na dziewczynke. straaaasznie wygladam.
Miss no to zbieraj sie do lekarza. on na pewno powie co Ci moze dolegac.
Ojej, ja myślałam że jak do tej pory nie wymiotowałam to już nie będę. A widzę że jesteśmy w zbliżonym okresie ciąży Mi ostatnio tylko jest mdło. Co do wagi, jak na razie to albo na minusie albo stoi w miejscu, bo nie miałam za bardzo apetytu. Ale od paru dni mam już większy więc pewnie waga niedługo podskoczyWitam ja znowu czasu nie mam, w końcu przeprowadzamy się do własnego mieszkania i mam pełno pracy, a tak okropnie źle się czuję. Dzisiaj pierwszy raz zwymiotowałam, po za tym non stop bym spała. Jak z waszą wagą, bo ja boje się zważyć bo wakacyjnych obżarstwach
Cześć dziewczynki,
właśnie wróciłam od lekarza, spędziłam prawie 5 godzin wrrr, a to pobranie badań, pożniej pomiary u położnej no i czekanie do mojej gin, zawsze się długo do niej czeka...
Troche jestem podłamana bo gin stwierdziła u mnie krótka szyjke macicy, pobrała mi jakiś wymaz z niej, i w zależności od wyniku, zadecyduje czy bede miała zakładany krążek:-(
Acha, znowu przytyłam, masakra