reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wzielam w poludnie i jakos 40 min temu i nic :-( chyba jutro pojde ale pewnie dopiero na 20 jak jutro bedzie mnie tam zzerac to nie wiem jak wytrzymam. mowil mi ze mze bolec ale juz dlugo nie bolalo i nagle :zawstydzona/y: i mam dosc juz:-(

reklama
Moj M tez mnie wnerwia i to tak pozadnie ,podnosi mi cisnienie i doprowadza do bialej goraczki ,czyli oni wszyscy sa jacys inni :p
Ja musze popytac o to badanie genetyczne i tez chce je miec ,kochane uciekam lulu zycze milej i spokojnej nocki

a mnie moj nie wkurza no chyba jak karze mi sie isc pierwsza myc to sie pol godziny z nim drocze ale to on sie wkurza :-D a mnie tylko dzisiaj wkurzyl bo paluszki mi zabral i focha strzelilam a tak ten bol chcialam zagryzc czyms :tak:

mamuski :) wstajemy kawe zaparzylam choc sama od 3 dni juz pic nie moge fujj nie moge nawet wachac ale dla was mam ja kakao pije i sniadanko jem ;)
Nocka byla w miare bardzo chesto musialam siusiu ,potem w nocy brzusio pobolewal chyba tam w nocy wszystko pracuje :) juz o 5 rano mnie tak ssalo ze szok musialam jesc kanapki ,potem sie wiercilam bo cycuchy mi przeszkadzaly i bolaly mamo jedyna jaka ja marudna sie zrobilam :)
Milego dnia u mnie leje i nareszcie jest czym oddychac ,ide do pracy :)

a mnie glupi brzuch nie przestal bolec :-( w nocy sie obudzilam i juz zasnac nie moglam dobra godzie bo wymyslalam od czego moze mnie tak bolec... pozniej jakimz cudem przyszla chwila ukojenia i nie wiem kiedy zasnelam... kurde a moze jakies zaparcia mam czy co :confused::baffled: bo to nie boli jakby dzidzia bolala tylko wlasnie jakby jelita albo cos ehh juz sama nie wiem... nie wiem o jest na to dobre to bym sprobowala a potem szla do lekarza... bo jak dzisiaj bede sie tak meczyla to nie wiem jak wytrzymam...:zawstydzona/y:

a mnie glupi brzuch nie przestal bolec :-( w nocy sie obudzilam i juz zasnac nie moglam dobra godzie bo wymyslalam od czego moze mnie tak bolec... pozniej jakimz cudem przyszla chwila ukojenia i nie wiem kiedy zasnelam... kurde a moze jakies zaparcia mam czy co :confused::baffled: bo to nie boli jakby dzidzia bolala tylko wlasnie jakby jelita albo cos ehh juz sama nie wiem... nie wiem o jest na to dobre to bym sprobowala a potem szla do lekarza... bo jak dzisiaj bede sie tak meczyla to nie wiem jak wytrzymam...:zawstydzona/y:

Dokladnie kochana to taki dziwny bol jakby sie tam cos rozpychalo ,przepychalo wciskalo,uciskalo ,lekarze mowia ze to wlasnie macica wedruje :) ja ide w czwartek do gina i mam nadzieje ze sprawdzi czy wszystko ok :)
Jesli masz mozliwosc tez idz i bedziesz spokojniejsza :)

nie no to chyba nie zaparcia... o matko ja juz zglupialam :confused::no: czy to mozliwe ze to od tego rozciagania?? az zaczynam sie martwic :-( chyba dopiero w czwartek bede mogla pojsc do gina... :zawstydzona/y:

haha to moze ja juz nic nie pisze o moim bolu brzucha zeby wiecejnie zarazac ;-) ale tez tak masz ze cie to strasznie drazni ten bol?? bo ja to jak dluzej jest to wytrzymac nie moge tego cmienia bbrrr:no:

reklama
haha to moze ja juz nic nie pisze o moim bolu brzucha zeby wiecejnie zarazac ;-) ale tez tak masz ze cie to strasznie drazni ten bol?? bo ja to jak dluzej jest to wytrzymac nie moge tego cmienia bbrrr:no:
Ja mam taki ból jak przy biegunce, więc to raczej co innego. A ciebie w którym miejscu boli dokładnie? W dole brzucha, czy bardziej przy pępku?

Do góry