reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Sorki,jeśli uraziłam,ale tyle troli jest na tych forach,i to właśnie tak wygląda :tak:
Nadal kinga_g niepisze kiedy miała@ i zamiast pisać tu o zafasolkowaniu ,będziemy roztrzasać czy jest w tej ciazy ,czy lekarz sie pomylił,czy pacjętka i tak dalej .:rofl2::rofl2:
Jeśli ktos długo sie leczy to wierzcie mi ze na temat ciazy wie sporo

lolusia2 nie wiem jak w pl ale dla mnie pierwsze usg zrobiono w 12 tyg a mimo tego wiedzialam ze jestem w ciazy. pozytywny test jest wystarczajacym potwierdzeniem ciazy. nie warto wysmiewac juz na starcie, moze rzeczywiscie jest w ciazy?? okaze sie w praniu, klamstwa maja krotkie nogi

ja miałam w Irlandii w 5 tygodniu usg czyli tydzień po spodziewanej miesiączce i już mi powiedzieli że jestem w ciąży a pod koniec 6 tyg pokazywali mi na kolejnym usg serduszko mojego maleństwa....

a jeśli chodzi o @ to moja siostra miała do 3-go miesiąca ciąży ...
więc niech się najpierw samo wyjaśni.....

ale cała ta karolina jeśli ma termin na 12 marca 2010 to musiałaby być w ciąży 1 tydzień i 4 dni.....
wiec raczej jeszcze o takim fakcie nawet test ciążowy niebyłby w stanie jej powiadomić...
albo miesiąc w tył i ciąża na 12 lutego jest ... albo sama nie wiem....

a po drugie jakby powiedziała że skończył jej się okres a test wyszedł pozytywnie ... to napewno lekarz by się zdziwił.... że test po tygodniu wykrył ciążę..... hehehe
i nie podałby bezmyślnie terminu....

może dziewczyno zmiweń lekarza co?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny..ja jestem 5 dzień po owulacji ( przynajmniej tak wynika z obserwacji śluzu i innych, wskazujących na to elementów)..staramy się z mężęm o deugiego bąbelka- t nasz trzeci cykl starań. Syna "zrobiliśmy" w pierwszym podejściu, teraz już luzujemy ze staraniem i po prostu, jak będzie to będzie:)Ale i tak mam cichą nadzieję, że dołączę do wąteczu marcóweczek 2010:)

Marcowe przyszła mamuśki jeszcze nie istnieją, ale wątek już tak:-D
Może nie na darmo karolina_g go zakładała:-)
Fajnie by było wspólnie testować.
Ciekawe kiedy się pojawią realne marcowe pierwsze dwie kreski:-p
Ja niestety sobie jeszcze długo poczekam, bo dopiero drugi dzień cyklu mam.

reklama
ja testuję w przyszłym tygodniu- środa, piątek, zależy kiedy na odwagę się zdobędę:)przy MAteuszu zrobiłam test 5 dni przez terminem okresu, o 5 rano i wyszedł pozytywny, ale tym razem nie zdecyduję się chyba tak szybciutko:)

Do góry