reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Karolina_g! bardzo chciałabym poznać lekarza, który jeszcze przed poczęciem stwierdza... poczęcie! a reagujemy ostro, bo oszustek na forum było już kilka.

reklama
Chyba w błąd wprowadziłam lekarza. Nie pomyślałam, że wcześniej można zajść w ciąże a okres jeszcze mieć. Dziękuje za szybkie spostrzeżenie. Nie miałam jeszcze dokładnych badań.

Ostatnia edycja:
oj, to chyba tylko Twoja wyobraźnia... wygląda bowiem na to, że właśnie skończyła Ci się @. więc albo masz termin na luty, albo próbujesz wkręcić forumowiczki... :cool2:

Chyba w błąd wprowadziłam lekarza. Nie pomyślałam, że wcześniej można zajść w ciąże a okres jeszcze mieć. Dziękuje za szybkie spostrzeżenie. Nie miałam jeszcze dokładnych badań.
dokladnie tez takie moialam wrazenie czytajac twoje posty - napisz kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki...jezeli taki jak w suwaczku to jeszcze owulacji nie mialas nawet...moze masz na 12 luty a wtedy byloby to mozliwe:-):-):-)
gratuluje ci tak czy inaczej...

:-D:-D:-D:-D:-Da u weterynarza byłaś????
Usg ,zeby potwierdzić ciązę to standart ,gdzie ty żyjesz kinga_g,a kłamiesz jak z nut:tak:i po co ci to,no chyba zeby tyłek zawracac i wstrzynac niepotrzebne dyskusje:wściekła/y:

trzeba od razu z kogoś się wyśmiewać. jak ktoś już był w ciąży to wie jak co i tak. ja jestem 1 raz po długim leczeniu. u mnie nie wiadomo kiedy jest owulacja a kiedy nie ma.

lolusia2 nie wiem jak w pl ale dla mnie pierwsze usg zrobiono w 12 tyg a mimo tego wiedzialam ze jestem w ciazy. pozytywny test jest wystarczajacym potwierdzeniem ciazy. nie warto wysmiewac juz na starcie, moze rzeczywiscie jest w ciazy?? okaze sie w praniu, klamstwa maja krotkie nogi

Może jestem dalej w ciąży a nic o tym nie wiedziałam. Lekarz nie miał czasu jak byłam u niego na badanie. Tylko tak powiedział, ze wg. mojej ostatniej miesiączki wychodzi na 12 marca. Nic nie mówił, ze można mieć miesiączkę i być w ciąży. Dopiero doczytałam o tym w internecie. Wszystko dowiem się 1 lipca. Może wprowadziłam lekarza w błąd. Jak coś to dam znać.

reklama
Witam
Od kilku miesięcy podczytuję forum no i trafiłam na ten wątek.
Zastanawiam się w jakim celu dziewczyna miałaby kłamać, no i po co te oskarżenia:eek:.
Moim zdaniem to zwykła pomyłka, przecież lekarz mógł sobie luty z marcem pomylić i wprowadzić karoline_g w błąd, a ona mu uwierzyła:tak:
Rzeczywiście nie jest możliwe wiedzieć o ciąży już teraz.
My z mężem zaczynamy w tym miesiacu starania, jak będę w tych 40% kobiet którym udało się za pierwszym podejściem, to dzidzia urodzi się w drugiej połowie marca. Owulka przypada mi na przełomie czerwca i lipca, także trzymajcie kciuki.:-)

Do góry