reklama
Z tymi paznokciami to chyba też w razie ewentualnego cc nie można. Nawet bezbarwnym lakierem podobno nie wolno- tak nam na szkole mówili. A tispów to już w ogóle nie wolno.
No i biżuterii przy porodzie też nie można mieć- dlatego nie zapomnijcie zostawić w domu bo potem może się zawieruszyć jakaś obrączka, czy cenny prezent od męża...
Ale masz kobitko z tym allegrowiczem kłopoty! Jak można straszyć sądem za własną opinie. Powinno mu się napisać jeszcze dodatkowy komentarz że facet straszy sądem za negatywy. Co prawda ja nie z takich co miałby się sądzić zawsze wolę ugodę, ale nie wiem czy moje podejście jest dobre, bo przez to inni mogą się naciąć...
A ja się pokrzątałam i plecy mi odpadają...
Zaraz muszę kończyć obiadek gotować. Dziś u mnie mizeria ziemniaczki i kotlety z płatków owsianych polane sosikiem grzybowym- pychotka:-)
No i biżuterii przy porodzie też nie można mieć- dlatego nie zapomnijcie zostawić w domu bo potem może się zawieruszyć jakaś obrączka, czy cenny prezent od męża...
Ale masz kobitko z tym allegrowiczem kłopoty! Jak można straszyć sądem za własną opinie. Powinno mu się napisać jeszcze dodatkowy komentarz że facet straszy sądem za negatywy. Co prawda ja nie z takich co miałby się sądzić zawsze wolę ugodę, ale nie wiem czy moje podejście jest dobre, bo przez to inni mogą się naciąć...
A ja się pokrzątałam i plecy mi odpadają...
Zaraz muszę kończyć obiadek gotować. Dziś u mnie mizeria ziemniaczki i kotlety z płatków owsianych polane sosikiem grzybowym- pychotka:-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
widze, ze nie tylko ja mam "akcje" na sprzataniedrugi raz mnie opieprzy, jak wróci do domu - wysprzątałam cały balkon, umyłam parapety, wyszorowałam przedpokój, posortowałam buty - no i efekt
nie mam na nic sił
matko, gdzie ty to mieścisz dziewczyno?
juz nawet dzwonilam do Karola, prawie z placzem ze nie mam juz co robic
Gdzie to mieszcze?
efekt jest tego taki, ze Karol wraca o 16 i chyba bedzie sam jadl obiad
nie no zartuje.
nie odmowie sobie ziemniaczkow z suroweczka z czerwonej kapusty. miecha moge nie jesc
Asiuuuuu ale mnie pocieszylas...Dlaczego ma nie mieć? Ja miałam już dwa razy i nikt żadnych "ale" do mnie nie miał?
Tylko liczyłam się z tym że jak coś będą chcieli (nie wiem co w sumie) to zdejmę i wywalę i tyle...
A paznokci nie można mieć umalowanych bo po uciskaniu płytki paznokcia sprawdzają niedokrwienie (chyba?)
bo ja tak bardzo nie chcialam rodzic w tych moich okropnych okularach
a soczewek mi nie szkoda, moge je wyrzucic
Straszny dzien :/poszlismy z M do gina nigdy wiecej z nim nie ide :/ chce byc madrzejszy od lekarza katastrofa :/ Zachodzimy do gin perwsze badanie i ona mowi rozwarcie na 2,5 i glowka nisko przy badaniu dotyka malej wlosow :/ nie chce mi sie w to troche wiezyc mojemu M tez nie no ale kij z tym .I gin mowi no to trzeba ci znowu pomoc i chciala kolejny masaz szykowac i zas te globulki do lykania dac :/ bo jej zdaniem dziecko sie juz pcha na swiat i jedno czego brak to skurcze :/ i ona pomoze :/Ja ze teraz nie chce bo polozna jeszcze w Polsce na urlopie i dopiero od poniedzialku bedzie i ze chce najpierw z nia pogadac .Moj M czerwony ze zlosci bo dla niego takie wywolywanie sztucznych skurczy to cos bardzo zlego :/
Z tymi soczewkami to jak z majtkami jednorazowymi...niby nie można / nie wskazane a jednak każda robi jak uważa za słuszne
A tu mądre uzasadnienie dlaczego soczewki są nie wskazane podczas porodku;-)
"W trakcie porodu soczewki kontaktowe muszą być zdjęte. Może wtedy zachodzić potrzeba podawania różnych leków, które mogą mieć wpływ na stan nawilżenia oczu, może wtedy mieć miejsce nasilona praca mięśni twarzy i powiek, co może spowodować wypadnięcie soczewek, czy wreszcie może zachodzić potrzeba znieczulenia ogólnego, co stanowi przeciwwskazanie do obecności soczewek na oczach."
A tu mądre uzasadnienie dlaczego soczewki są nie wskazane podczas porodku;-)
"W trakcie porodu soczewki kontaktowe muszą być zdjęte. Może wtedy zachodzić potrzeba podawania różnych leków, które mogą mieć wpływ na stan nawilżenia oczu, może wtedy mieć miejsce nasilona praca mięśni twarzy i powiek, co może spowodować wypadnięcie soczewek, czy wreszcie może zachodzić potrzeba znieczulenia ogólnego, co stanowi przeciwwskazanie do obecności soczewek na oczach."
Ostatnia edycja:
Ojej...trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i do domuCześć mamuśki:-)
Ja od wtorku w szpitalu z Igorkiem, dopadło go zapalenie stawu bidrowego no i go zatrzymali na oddziale.
Jestem z nim cały czas w nocy też, więc nie nadążyłam nadrobić jeszcze co wyście tu nawywijały.
Teraz jest u niego moja mama a ja wpadłam do domu wykąpać się, przebrać i pozabierać parę rzeczy.
Może jutro wyjdzie, oby bo już zwariować można
Najważniejsze że już nie cierpi, bo bolało go to biodro okropnie :--(
Ale widzę,że tu nuda żadna się nie rozpakowała
Czkawka się bierze od wypicia za dużej ilości wód płodowych, a nie od śledziwróciłam cała i z suchymi spodniami ...nie ma to jak spacer w taką pogodę,...szkoda tylko że coraz ciężej
właśnie zjadłam śledzie po giżycku i....Mikołaj dostał czkawki... już go nie będę tak katować ....zaraz biorę się za zmywanie naczyń i poleżę troche bo się zmęczyłam tym wyjściem (2,5h na nogach)
I to (jak czytałam "W oczekiwaniu na dziecko") w ogóle bobasowi nie przeszkadza
A ja właśnie wróciłam z odzyskanym z serwisu telefonem:-)
Ale wkurzyłam się, bo chyba z pół godziny czekałam, bo 1 osoba obsługuje, a stanowiska są 4 I jeszcze babka wredna, widzi że jestem z wielkim brzuchem i woła mnie przez pół sali. Mówię jej, że równie dobrze ona może do mnie podejść, ale nie, bo ona pracuje przy tym komputerze
Przynajmniej telefon jest dobry:-)
K
króliczątko
Gość
I po takim badaniu do domu cię puścili?? Nie no zaraz zmienie zdanie na temat nniemieckiej służby zdrowia. A takie miałam dobre na maksa zdanie bo brat mojego męża właśnie pracuje jako lekarz w Niemczech i zawsze łowa w chmurach jaka to tak fachowość.Straszny dzien :/poszlismy z M do gina nigdy wiecej z nim nie ide :/ chce byc madrzejszy od lekarza katastrofa :/ Zachodzimy do gin perwsze badanie i ona mowi rozwarcie na 2,5 i glowka nisko przy badaniu dotyka malej wlosow :/ nie chce mi sie w to troche wiezyc mojemu M tez nie no ale kij z tym .I gin mowi no to trzeba ci znowu pomoc i chciala kolejny masaz szykowac i zas te globulki do lykania dac :/ bo jej zdaniem dziecko sie juz pcha na swiat i jedno czego brak to skurcze :/ i ona pomoze :/Ja ze teraz nie chce bo polozna jeszcze w Polsce na urlopie i dopiero od poniedzialku bedzie i ze chce najpierw z nia pogadac .Moj M czerwony ze zlosci bo dla niego takie wywolywanie sztucznych skurczy to cos bardzo zlego :/
reklama
a to jak jest tak nisko dziecko to nie jest to szkodliwe.... przecież ono cały czas nacika główką na kości miednicy... nie wiem... ale tak myśle, skoro aż włosków dotyknęła...Straszny dzien :/poszlismy z M do gina nigdy wiecej z nim nie ide :/ chce byc madrzejszy od lekarza katastrofa :/ Zachodzimy do gin perwsze badanie i ona mowi rozwarcie na 2,5 i glowka nisko przy badaniu dotyka malej wlosow :/ nie chce mi sie w to troche wiezyc mojemu M tez nie no ale kij z tym .I gin mowi no to trzeba ci znowu pomoc i chciala kolejny masaz szykowac i zas te globulki do lykania dac :/ bo jej zdaniem dziecko sie juz pcha na swiat i jedno czego brak to skurcze :/ i ona pomoze :/Ja ze teraz nie chce bo polozna jeszcze w Polsce na urlopie i dopiero od poniedzialku bedzie i ze chce najpierw z nia pogadac .Moj M czerwony ze zlosci bo dla niego takie wywolywanie sztucznych skurczy to cos bardzo zlego :/
jeju kamikaa współczuje ci tego oczekiwania. Ostry sex dziś, masaż ginekologiczny przy tym i oxy-natural ;-)