Hej kobitki
Dzis mialam zabiegany dzien ale w taka pogode moge latać i załatwiać sprawy:-) Piękne słoneczko - no i widać i czuć wiosnę
Zrobilismy dzis ostsnie łóżeczkowo-pościelowe zakupy!! W next week rozłożymy łóżczeko i bedzie czkało na naszą Kluzię. I byłam u fryzjera wiec jescze tylko kolorek mi M położy i moge rodzić heheheh ciesze sie że tyle dzis zarobilismy...
Jutro wybieram sie do Ostrołęki - ostatni wypad przed rozwiazniem, tylko jade sama PKSem a nie jezdzilam juz chyba z 3 lata naszymi autobusami i teraz w ciazy sie wybieram
troche sie obawiam no ale jak zaczne rodzic moze darmowe bilety na PKS dostene
bo M zosteje w domu dokonczyc remont i jak wróce ma wszytko byc skonczone!! Wiecie robilismy remont i nie mozemy koloru sciany dobrac ze 3 raz Krzys kupil farbe i bedziemy malować
Beżowy jasny zosteje na 2 sicnach ale kolejne 2 musismy zmienić bo wypoczynek nam sie zlewa ze ścianami :-( Ale oststnio z koloru cappucino wyszlo nam na scianie- gaciowy róż
wiec dzis M kupil beżowy kaszmir i niech sie dzieje wola nieba ja już 4 raz nie bede malować tzn mąż !! Zla jestem bo nie kupilismy malej pozytywki- M stwierdził ze już wydziwiam i za droga 38 zł
a tyle kasy na farby poszlo na nasze fanaberie
no cóż ma byc ładnie i już:-)
Ja tez nie mialam usg od 31tc wiec boje sie jak moja mała przybiera na wadze no ale ważne żeby była zdrowa... najwyżej urodze klocka małego i mi porozrywa wszystko
Ja urodzilam sie 2,9kg a M 2,2kg (wcześniak) wiec moze nasze duże nie bedzie też;-)
MoniSka na bank nie mozesz miec soczewek poczas porodu,Podobnie jak umalowanych paznokci;-) a o okularach nic nie wiem !!!
Ok poczytam inne wątki i mykam posprzatać bo słońce daje mi energie