kurcze...a ja miałam iść do wanny...ale mój J poszedł do sklepu po papierosy i właśnie wysłał mi smsa ze bedzie za 30min (zapewne koledzy pod sklepem i piwko)...i teraz muszę czkać z kąpielą...bo boję się sama być w domu bo czasami słabne w wannie echhhhhhhhhhh
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mojego też nie ma wyjechał wczoraj w nocy i będzie dopiero jutro w nocy A ja się nudzę. W Tv oczywiście nudy, a na BB cisza :-)
kingusia1991
Fanka BB :)
Ehhhhhhh a ja tylko narzekam i narzekam...
poród to hen hen chyba daleko mam... ;/
poród to hen hen chyba daleko mam... ;/
ccaroline85
kingusia1991 Mogłabyś już w sumie rodzić
kingusia1991
kingusia1991 Mogłabyś już w sumie rodzić
Mogłabym,ale coś się małej nie śpieszy chyba, chociaż odbija mi się głową w dół i ciągnie w dół... albo to mój organizm nie jest jeszcze gotowy? ja nie wiem od czego to zależne...
ale ciężko mi się dzisiaj oddycha nawet i boli podbrzusze
kingusia1991
kingusia1991 na pewno urodzisz...i to jeszcze w tym tygodniu
Przydałoby się... do niedzieli jakoś urodzić ;-)
ccaroline85
Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzieńMogłabym,ale coś się małej nie śpieszy chyba, chociaż odbija mi się głową w dół i ciągnie w dół... albo to mój organizm nie jest jeszcze gotowy? ja nie wiem od czego to zależne...
ale ciężko mi się dzisiaj oddycha nawet i boli podbrzusze
kingusia1991 na pewno urodzisz...i to jeszcze w tym tygodniu
Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!!
kingusia1991
Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień
Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!!
Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma
reklama
aneczka2405
Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma
No i mi juz strasznie cięzko. Psychicznie to juz momentami jest fatalnie wszystko mnie drażni płakać mi się chce z byle powodu. A moj Leniwiec jakiś mało ruchliwy ostatnio tzn jak siedze z 15minut to zaraz tak sie kreci ze aż mnie momentaqmi boli:-(