reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze...a ja miałam iść do wanny...ale mój J poszedł do sklepu po papierosy i właśnie wysłał mi smsa ze bedzie za 30min (zapewne koledzy pod sklepem i piwko:no:)...i teraz muszę czkać z kąpielą...bo boję się sama być w domu bo czasami słabne w wannie echhhhhhhhhhh:sorry:

reklama
Mogłabym,ale coś się małej nie śpieszy chyba, chociaż odbija mi się głową w dół i ciągnie w dół... :eek: albo to mój organizm nie jest jeszcze gotowy? ja nie wiem od czego to zależne...
ale ciężko mi się dzisiaj oddycha nawet i boli podbrzusze :wściekła/y:
Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień :tak:
kingusia1991 na pewno urodzisz...i to jeszcze w tym tygodniu :-D:-D:-D

Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!! :-D

Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień :tak:

Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!! :-D

Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza :wściekła/y:
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma :-D:szok:

reklama
Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza :wściekła/y:
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma :-D:szok:

No i mi juz strasznie cięzko. Psychicznie to juz momentami jest fatalnie wszystko mnie drażni płakać mi się chce z byle powodu. A moj Leniwiec jakiś mało ruchliwy ostatnio tzn jak siedze z 15minut to zaraz tak sie kreci ze aż mnie momentaqmi boli:-(

Do góry