reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze dziewczyny... ja sie na tym nie zna,.. niedoswiadczona jestem ale jak to jest z tym twardniejacym brzuchem... jak jest taki twardy i mnie troche boli albo kluje to sa juz skurcze jakies przepowiadajace czy co? bo juz sie pogubiłam..:zawstydzona/y:

No właśnie i mnie zstanawia jak wyglądają te porodowe skurcze, bo za kazdym razem inaczej czuje. Raz mi brzuch twardnieje i poty mnie zalewaja tylko od brzucha w góre, raz to mi bol promieniuje od brzucha do kręgosłupa a wczoraj to mi sie taaaaaaaaaaaaaaaaaak kupke chcialo ale nic wiec juz nie wiem sama zgłupiałam :-p

reklama
No właśnie i mnie zstanawia jak wyglądają te porodowe skurcze, bo za kazdym razem inaczej czuje. Raz mi brzuch twardnieje i poty mnie zalewaja tylko od brzucha w góre, raz to mi bol promieniuje od brzucha do kręgosłupa a wczoraj to mi sie taaaaaaaaaaaaaaaaaak kupke chcialo ale nic wiec juz nie wiem sama zgłupiałam :-p
TE WŁAŚCIWE PORODOWE SĄ DUUUUUZO SILNIEJSZE Bolą tak że nie możeż nic mówić i tak regularnie się powtarzają.

to uderzenia goraca to tez cos "przepowiadajacego" bo normlanie od wczoraj to normlanie wietrze caly dom bo mam chwile ze sie poprostu ze mnie leje... jak w upał jakis..
a reszta marznie..:p

reklama
ja w 1 ciazy sebusia czulam tez normalnie z zebrach a bolalo cholernie a teraz moje dziecko nawet nie dociaglenlo do zeber bo wogole go nie czuje tak wysoko i nie czulam nigdy
A ja mam odwrotnie - w pierwszej ciąży czułam intensywniejsze kopniaki, ale nie sięgały tak daleko, a teraz młody się panoszy wszędzie - bardzo wysoko i bardzo nisko i daleko po bokach :tak:

Koza, gratulacjony podwójne :-)

Do góry