patinkakrk
Fanka BB :)
Moni... przeciez żaklina to pieeekne imie kojarzy mi sie jednak z programem mam talent hehe... tam była.. a raczej był... boski Żaklin-a
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie brzuchol co chwila twardy ale nie aż tak boleśnie i nieregularnie. Ja przysznice 4 w ciągu dnia cieplutkie biorę na te spinania brzucha. Nie wiem ile to potrwa jeszcze nim sie uregulują??Ja mam strasznego lenia, ale w domu ciś codziennie ogarne a to obiad a to jakieś delikatne sprzatanie, ale jak wyjde na pół godzinny spacer to musze koniecznie brac cieplutką kąpiel bo w innym wypadku bym chyba nie zasneła tak mnie wszystko ciagnie dołem. Ostatnio nawet juz myslalam ze poród sie zaczął po spacerku bo normalnie aż się wiłam z bólu.
No u mnie brzuchol co chwila twardy ale nie aż tak boleśnie i nieregularnie. Ja przysznice 4 w ciągu dnia cieplutkie biorę na te spinania brzucha. Nie wiem ile to potrwa jeszcze nim sie uregulują??
Oj nie pamiętam dokładnie. Zadzwoń do pracy tam ci powiedzą. Albo gdzieś w necie.No i ja sie zastanawiam kiedy w końcu będe miała Kubolka w ramionach, ale coś czuje ze we wtorek będą mi wywoływać...
A właśnie mam pytanko... Tylko nie wiem czy byl poruszany ten temat :-/ Jakie dokumenty sa potrzebne do macierzyńskiego i czy to sie załatwia w zakładzie pracy czy w ZUSie?
No i mnie właśnie wszystko ciągnie i to juz od jakichś dwoch miesięcy już sie nauczyłam żyć z tym bólem i od dwoch mniesiecy nie ma tak żeby mnie nic nie bolalo.aneczka ja 2 tyg. temu też miałam szyjkę 1,5cm ale nie wiem czy się skróciła
dziś na spacerze mnie tak ciągnęło że nie mogłam iść i nogi dosłownie ciągnełam za sobą
koza twardzielka, oby Hanka sie w nią wdała
Dokładnie wtedy brzuch twardnieje i troszke pobolewa.Kurcze dziewczyny... ja sie na tym nie zna,.. niedoswiadczona jestem ale jak to jest z tym twardniejacym brzuchem... jak jest taki twardy i mnie troche boli albo kluje to sa juz skurcze jakies przepowiadajace czy co? bo juz sie pogubiłam..