reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moja tesciowa ma w zamiarze teraz umyc cala lazienke, kafelki itp. i kuchnie identycznie, a w czwartek myje reszte okien bo u malego w pokoju juz umyla i firanke poprala, ale ona jest inna. takie ma dobre serce.
Ty kobito jesteś z tą teściową z innej bajki. Normalnie ucałuj ja ode mnie;-)

Namawiam M na sexik ale nie ma szans :/CO ZA FACET :/Chyba trzeba samemu sie ojakis orgazmik postarac ale czy to pomoze ?tez juz sutki masowalam ale jakos nic :/W poniedialek bedzie juz moja polozna takze jak bym w poniedzialek do szpitala trafila to mam nadzieje ze wychodzilabym juz z mala :)
He he polecam Red Tube. Ale bez penisa to nie wiem czy to coś pomoże.

Witajcie kobiałki ;-)

Przepraszam, ale nie mam siły czytać 15 stron od wczoraj. O czym Wy tyle piszecie?:szok::-)

Coś od rana się źle czuję. Mały się wierci jakby miał motorek, a mnie brzuch pobolewa i twardnieje.
Dobrze, że mam dziś wieczorem wizytę. Obym tylko jak zwykle nie usłyszała "to normalne", bo się zdenerwuję:wściekła/y:

moja tesciowa ma w zamiarze teraz umyc cala lazienke, kafelki itp. i kuchnie identycznie, a w czwartek myje reszte okien bo u malego w pokoju juz umyla i firanke poprala, ale ona jest inna. takie ma dobre serce.
- :szok: No nie!! Pełen podziw!! i szacunek na całego!!

Witajcie wtorkowo :)caly czas mi sie wydaje ze dzisiaj niedziela .IZULA mozemy sobie podac reke :/ co za debile nie lekarze.W nocy dopadly mnie skurcze ale byly nie regularne i dalo sie wytrzymac chodzilam po pokoju w ta i spowrotem i po 1,5 godzinie przeszlo ,brzuch straszie twardnieje ale skurczy juz nie mam jedyne co mam to sciski macicy czy cos takiego .Mala kopie wiec sie nie martwie.Od dzisiaj tez bede robic po 5 przysiadow i bede lazic po schodach i bede sieduzo ruszac bo juz nie daje rady z tymi kilogramami ktore targam wszystko mnie bolii przeszkadza :/
- wlasnie chcialam napisac zebys brała swojego na sex, ale potem doczytalam ze nie za bardzo....to sama sobie szmyrgaj:-D

Ty kobito jesteś z tą teściową z innej bajki. Normalnie ucałuj ja ode mnie;-)

i pomyśleć że czasami mi odwala i mam jej dość, chyba jakaś głupia jestem tym bardziej, że jeszcze pyta się co ma robić i do niczego się nie wtrąca, widocznie jest za dobra , no ale wszyscy na około mi tłumaczą, że mam to docenić bo po urodzeniu to będę ją całować za pomoc.

:-D:-D:-DPani szpieg:-D:-D:-D Ale dobrze kontroluj. Ja w sumie nie wiem co mój nawykreca. Ogólnie to on z tych niepijących no ale jak przesadzi to może być nieciekawie:szok:

taaa... mój szwagier też nie pijący (okazjonalnie tylko, albo jak się styknie z moim J :-D)...ale jak siostra rodziła 3 lata temu to on tak zarzygał mieszkanie...że jeszcze tydzień czuc było :laugh2::laugh2::laugh2:

yra245 ja mam taka sama tesciowa, ona sprzata, gotuje, zajmuje sie wnukami, pomaga tesciowi w firmie i na dodatek wszystko z usmiechem na ustach
jak z innej bajki...
tylko mi glupio jest zeby przychodzila do mnie i sprzatala, wiec nie pozwalam na to , ale mojego Bartka co drugi dzien bierze do siebie "zebym odpoczela"
teraz tylko miala operacje na zylaki i musi lezec a juz malo nie przechodzi z tego powodu zalamania nerwowego bo jak tu lezec ;-);-)

reklama
i pomyśleć że czasami mi odwala i mam jej dość, chyba jakaś głupia jestem tym bardziej, że jeszcze pyta się co ma robić i do niczego się nie wtrąca, widocznie jest za dobra , no ale wszyscy na około mi tłumaczą, że mam to docenić bo po urodzeniu to będę ją całować za pomoc.
Kobito zamień sie na moja to swoja docenisz. Nie no wielki szcun dla kobitki:happy:

Do góry