reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hehe ja juz sobie zakupilam dwa lechy free na dzisiaj... to nie to samo co procentowe ale zawsze cos....Twoje wszystkie 3 warunki spełniają wiolonczela :)))

reklama
a propos płodzenia... to Mikołaj został poczety w trakcie niedzielnego maratonu filmowego...tylko nie wiem czy za 1 czy 6 razem tego dnia :-D:-D:-D Może aktorem zostanie :-D:-D było by fajnie. A tak w ogóle to się staraliśmy przeszło 3miesiące :tak:

Sylwusia super, ze opisalas porod.
Wiecie, ze ja sie nie boje? poki co :-D
moze jak zaczna sie regularne lekko bolace skurcze, to zaczne.

Fajnie by bylo, jakby reszta dziewczyn opisala swoje porody :-)

piwo mniam czemu o tym napisałas, zimny zywiec albo cokolwiek byle było zołte miało piane i było z chmielu

Łomatko zakaz pisania o piwie. Zabiłabym chyba za dwie butle zimnego piwka i chipsy:angry::angry::angry::angry::angry::crazy:
Do tegojeszcze jestem bez śniadania bo mój meżuś za poźno podniósł dupsko i jeszcze go nie ma z pieczywem. A niech tebuły se wsadzi w d...e. Ja chce browca :wściekła/y: na śniadanie!!!!!!
A tak wogóle to dzień dobry:happy:

a propos płodzenia... to Mikołaj został poczety w trakcie niedzielnego maratonu filmowego...tylko nie wiem czy za 1 czy 6 razem tego dnia :-D:-D:-D Może aktorem zostanie :-D:-D było by fajnie. A tak w ogóle to się staraliśmy przeszło 3miesiące :tak:

Ja zaszłam w ciążę w pierwszym cylku starań:-D Najlepsze było to że po dwóch tygodniach powiedziałam że jednak jeszcze sie wstrzymajmy z drugim dzieckiem ale nie dostałam okresu:-D:-D:-D
Mężuś skakał z radości:rofl2:

reklama
Sylwusia super, ze opisalas porod.
Wiecie, ze ja sie nie boje? poki co :-D
moze jak zaczna sie regularne lekko bolace skurcze, to zaczne.

Fajnie by bylo, jakby reszta dziewczyn opisala swoje porody :-)

a mnie się wydaje że jak te mocne skurcze się zaczna to strach minie... najgorzej będzie jak sie zacznie - jak wody odejdą....oj boję się że spanikuję :-D:-D:-D

Do góry