reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moniskabe jestesmy w 9 m-cu i skonczyłysmy 36 tyg ale fajnie?:) my tez za pierwszym razem 11 dnia cyklu dokładnie 24 .06 zaszłam w ciaze

reklama
Tak próbuje nadrobic zaleglości ale za duzo!!

WITAJCIE:rofl2:

Piwko, ło matko już nei moge sie doczekać kiedy poczuje smak chmielu... no ale wczoraj sobie na chipsy solone pozwoliłam:-D M pil piwko a ja tylko wcinałam chipsoraki:sorry:

Ale pogoda do bani:crazy: moze dlatego dzieki niej spalam jak aniołek:rofl2: Qrcze w taka pogode zafundowalabym sobie solarke zeby sobie humor poprawic .. no cóż marzenie!!

Ja chce wiosne i kosztować kąpieli słonecznych ... mykając na spacerze z małą!!

Hello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie:tak:
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku:tak:
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest:tak:

dronka z tym solarium to nawet mi nie mow ...jak dojde dosiebie po porodzie to pędem na solarke :tak::-)
No wąłsnie sie zasatanwialam ze jak sie karmi mozna chodzic na solarium?? bo wtedy skóra pachnie specyficzną spalenizną :rofl2: uwielbiam ten zapach :rofl2: no a dziecko moze ne poznać mamy:eek: nei wiem jak to jest z karmieniem i solarium:confused2:

Ja jestem blada jak wampir - mam b.jasną cere:crazy: i sobie od czasu do czasu funduje solarium ... no ale w taka pogode to pomknełabym w podskokach na 10 min!!

Marti8 witamy znowu wśrod Nas - najwazniejsze ze jestescie juz w domq razem!! Zazdroszcze ci ze masz to już za soba..no ale ja jeszcze poczekam do polowy marca:)

Czytałam, że przy karmieniu nie zaleca się solarium, bo mogą się na skórze zrobić ciemne przebarwienia.

marti8, witaj z powrotem :-) Nie nadrabiaj nas, bo na pewno masz wiele pracy przy maleństwie:tak:

witam was sobotnio

na poczatek ponarzekam, zlapal mnie dzis wnocy skurcz! ale byl to skurcz reki, cala az od lokcia po palce mi zdretwiala, myslalam ze sobie z bolu odrabie!!

czy ktoras z was miala cos podobnego??

z 3h nie spalam

za to rano jak aniolek;-)

teraz sprzatamy, jejku juz sie nie doczekam tego dzidzia...

milego dzionka dziewczynki

reklama
Do góry