reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane może nie będziemy wpisywać komentarzy w opowieści z porodówki, zrobi się bałagan, a tak będzie nam łatwiej czytać, co wy na to?
jestem na "TAK" :tak:

ccaroline - jasne - usun :tak: masz racje, ale jakso nie moglam sie powstrzymac :-D

Witam sie i ja :tak: Zaraz na jakies zakupy ide.

Tak mysle o badaniach krwi - wszystke irobicie jeszcze zeby miec aktualne??? Ja robilam na poczatku stycznia - moze wystarczy??? :cool:

ja też jakoś w styczniu robiłam i już nie robię, zwłaszcza ze gin już mi podziękował i zakończył znajomość z moją psitą (już mam do niego nie przychodzić - no chyba ze będę po terminie) :-D

reklama
piekne te wasze maluszki, ale juz niedługo kazda bedzie miec swojego, tak nieduzo zostało czasu i wcale mi sie to nie dłuzy, oczywiscie z powodu remontu w domu -chce by mała siedziała ile sie da w brzuszku, choc to strasznie meczace w tym 9 m,cu no i sikam notorycznie i ciagle boli brzuch, no i boje sie tych pierwszych miesiecy jak dam sobie rade z tak trudnymi zajeciami jak ubieranie przewijanie karmienie uspokajanie. a tak niedawno były te wakacje w bułgarii na których Elenka zamieszkała w moim brzuchu

Myślę że to jest dobry pomysł, będzie wtedy przejrzyściej.
Czarnuszka nie mów że teraz ty się rozpakujesz:szok:
Ja w poniedziałek na USG zobaczyć jak duży jest Jaś bo gin mówił że raczej jest duży no i zobaczymy wtedy czy będzie SN cz CC.
Nie wiem czego bardziej mam się bać. Moja siostra miała CC i pamiętam że najlepiej tego nie znosiła, no a jeśli chodzi o SN to niestety u mnie w szpitalu będzie bez znieczulenia, także nie wiem co gorsze.

eh nasz mały też będzie miał na imię Jaś :)

jezu dziewczyna ale ja mam okropny humor od kilku dni, bym usiadła i płakała, jestem strasznie nerwowa, straszliwie, czy można melisę pić w ciąży?

reklama
witam sobotnio!

Dzisiaj pewnie będę ale później, chcę posprzątać generalnie pokój, zrobić prasowanko dzidziusiowych rzeczy i ogólnie sprzątnąć mieszkanie. Samopoczucie u mnie średnie, mały się nic jeszcze od rana nie rusza i zaczynam się marwtić.. ale dam mu jeszcze troche czasu na rozkręcenie.

A i jeszcze obiad muszę ugotować, także pewnie padnę po tym wszystkim.. teraz zaścielenie łóżka to dla mnie wyczyn i spocę się przy tym jak prosię, a co mówić o porządkach na dziś:eek:

Miłego dnia!!:-)

Do góry