patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Wchodze tutaj tyyyyle do nadrabiania hehe Moja kumpela już poszła i fajnie tak sobie pogadać. Od razu człowiek zapomina i nie myśli tak...boli czy nie boli
Widze temat przewodni na dzisiaj to znieczulenie. Ja nigdy o tym nie myślałam i dalej nie myśle. Domyślam się że ból jest okropny itd ale wierze ze sobie poradze. A jeśli dziecinka nei bedzie umiała sie przecisnąc to zrobią CC i bedzie..chociaz ufam że mi sie uda wydać dzecinke siłami natury Byłam obecna przy CC i przeraza mnie fakt normalnego zabiegu operacyjnego. Ah zobaczymy co bedzie...
agama serdecznie gratuluje tytułu mgr!!!! i cholernie zazdroszcze hihi :-)
biedna kamilkaa pewnie ma mentlik w głowie jak tam z Kruszynką...:-( ehh
gosia bonus... tez sie nie odzywała dawno. Może tez juz urodziła swoje blizniaki ;-)
Widze temat przewodni na dzisiaj to znieczulenie. Ja nigdy o tym nie myślałam i dalej nie myśle. Domyślam się że ból jest okropny itd ale wierze ze sobie poradze. A jeśli dziecinka nei bedzie umiała sie przecisnąc to zrobią CC i bedzie..chociaz ufam że mi sie uda wydać dzecinke siłami natury Byłam obecna przy CC i przeraza mnie fakt normalnego zabiegu operacyjnego. Ah zobaczymy co bedzie...
agama serdecznie gratuluje tytułu mgr!!!! i cholernie zazdroszcze hihi :-)
biedna kamilkaa pewnie ma mentlik w głowie jak tam z Kruszynką...:-( ehh
gosia bonus... tez sie nie odzywała dawno. Może tez juz urodziła swoje blizniaki ;-)