reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wchodze tutaj tyyyyle do nadrabiania hehe Moja kumpela już poszła i fajnie tak sobie pogadać. Od razu człowiek zapomina i nie myśli tak...boli czy nie boli:sorry:

Widze temat przewodni na dzisiaj to znieczulenie. Ja nigdy o tym nie myślałam i dalej nie myśle. Domyślam się że ból jest okropny itd ale wierze ze sobie poradze. A jeśli dziecinka nei bedzie umiała sie przecisnąc to zrobią CC i bedzie..chociaz ufam że mi sie uda wydać dzecinke siłami natury:tak: Byłam obecna przy CC i przeraza mnie fakt normalnego zabiegu operacyjnego. Ah zobaczymy co bedzie...

agama serdecznie gratuluje tytułu mgr!!!! i cholernie zazdroszcze hihi :-)

biedna kamilkaa pewnie ma mentlik w głowie jak tam z Kruszynką...:-( ehh
gosia bonus... tez sie nie odzywała dawno. Może tez juz urodziła swoje blizniaki ;-)

reklama
adelina - moja koleżanka jak była w Chinach widziała właśnie te akcje z sikaniem dzieci.:tak: Mówiła ze szło sobie takie bobo, nagle staje i sika "pod siebie". Nie wiem gdzie widziała, bo ona była na "objazdowej" podróży - sami sobie organizowali i codziennie byli gdzie indziej

adelina - moja koleżanka jak była w Chinach widziała właśnie te akcje z sikaniem dzieci.:tak: Mówiła ze szło sobie takie bobo, nagle staje i sika "pod siebie". Nie wiem gdzie widziała, bo ona była na "objazdowej" podróży - sami sobie organizowali i codziennie byli gdzie indziej

to niezle:tak:mam kolezanke z chin to sie jej zapytam normalnie czy siusiu to pod siebie robila;-)smieszne ale w sumie praktyczne!

Ja tez mam zamiar rodzic bez ZZO , twardzielka ze mnie, zobacvzymy co z tego wyjdzie :) i nie z powodu kasy czy cos, po prostu chce bez :-p:-)
Dobra lece bo mam kupe rzeczy do zrobienia, weekend mam zajety wiec wpadne pewnie w poniedzialek jak zwykle :) cjhociaz moze zajrze tylko popatrzec czy ktoras znow nie zaszalała i sie nie rozpakowala :)))
Miłego weekendu dziewcvzynki :*** do poniedziałku papap :*

Ja też zamierzam bez....chociaż w trakcie się może okazać, że tego żałuję...ale trudno...zresztą u nas nie ma zzo...są czopki (dolargan, jeśli się nie mylę) i coś tam jeszcze, więc wielkiego wyboru i tak nie ma:no::no::no::no: no i faktycznie - na szkole rodzenia przestrzegali, by przede wszystkim słuchać położnej - jest szybciej wtedy:confused2::confused2:

agama gratulacje, Pani magister~!!!!!!!!!!

Agama wielkie gratulacje:tak:

AA...jeszcze chciałam napisać że bardzo ladne zdjęcie masz Mazia w avatarku:-) tak mi sie jakos rzucilo w oczy:-)

Witam:)
A ja dzis troche dziwnie sie czuje. Mala sie slabo rusza, troche boli mnie brzuch czasem i jak szlam do sklepu to czulam jak mi tak ciazyl ten brzuch i robil sie twardy. Troche sie martwie...

reklama
Do góry