sylviontko
Fanka BB :)
No wiem.... ale jednak trzeba te kilkaset zł wydać na raz, a nie mam pewności czy mi się spodoba zabawa z pieluchami. Ciekawa jestem jak się to u ciebie sprawdzi
Na pewno jak przetestuję, to powiem jak się spradza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem.... ale jednak trzeba te kilkaset zł wydać na raz, a nie mam pewności czy mi się spodoba zabawa z pieluchami. Ciekawa jestem jak się to u ciebie sprawdzi
Na pewno jak przetestuję, to powiem jak się spradza
No leci ze mnie od środy wieczora. Jednak dziś po nocy taka czarna kulka wypadła. No to chyba trza zadziałać co?? Brzuch spina się jak zwylke.
yra245
eh.. no to prawda... faceci.... pod koniec ciąży ciągle wieczorami rycze przez niego. nie wytrzymuje nerwowo.... nie dość że strasznie boje się porodu to jeszcze mam kupę innych zmartwień przez niego. w ogole mnie nie rozumie. ostatnio powiedział nawet że "płacz to mój wieczorny rytułał" heh...
mag
no chyba to jest jedyne wyjście tak zrobić
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. lepiej mi jak się komuś pożalę
działa moczopędnie - to dopiero będziemy sikaćooo fiołkowa dzięki wielkie
jeszcze dziś kupię ten mniszek...
działa moczopędnie - to dopiero będziemy sikać
Hej laski!! Ja zaraz na IP się wybieram b mi kulka wielkości orzecha włoskiego wypadła rano. No i gin mówi żeby sprawdzić co tam sie dzieje.Czekam na teściową bo musi mi z małą zostać.
chyba w totka zagram dziś bo ostatnio zagrałam i 4 trafiłam. 300 zł wygrane
co najmniej piątkę bym teraz chciała.. wszystko bym kupiła dla dziecka