k_aralajna
Fanka BB :)
ja bede zaraz ogladac biathlon
ostania szansa sikory
ale tez juz chyba z lozia...
ostania szansa sikory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bede zaraz ogladac biathlon
ostania szansa sikory
Ja też z chęcią obejrzę. Przez te siedzenie w domku to coś tak patrzę że wkręcam się w seriale. A po Brzyduli miałam dać sobie spokój hehe a tu coraz częściej Majka na tapecie. Echhhh ale jeszcze trochę i nie będę miała czasu.
wygladalo to tak, jakby duza ilosc kislu przezroczystego albo jak ktoras kiedys obserwowala sluz. To wygladalo to jakby plodny sluz tylko taki bardziej scisniety.moniskabe a możesz tego czopa dokładniej opisać ?
nie mow hop. w koncu tez masz juz rozwarcieMiki witamy
MoniSka no to masz Uff.. moze ja się do marca doturlam Jeszcze tak z dwa tygodnie i niech Tomasz wyłazi Wczesniej nie;-)
ja do tej pory rowniez mialam mleczną wydzieline bardzo wodnista.Taki śluz to i ja mam na wkładce mleczny kolor, ale dużo nie ma go
no kłade się , muszę się wyciszyć po dzisiejszych nerwach , trochę przesadziłam z tym krzykiem i nerwami