reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja bede zaraz ogladac biathlon
ostania szansa sikory
ale tez juz chyba z lozia...

Ja też z chęcią obejrzę. Przez te siedzenie w domku to coś tak patrzę że wkręcam się w seriale. A po Brzyduli miałam dać sobie spokój hehe a tu coraz częściej Majka na tapecie. Echhhh ale jeszcze trochę i nie będę miała czasu. :tak:

no kłade się , muszę się wyciszyć po dzisiejszych nerwach , trochę przesadziłam z tym krzykiem i nerwami:szok::confused2:

dobranoc...

Ja też z chęcią obejrzę. Przez te siedzenie w domku to coś tak patrzę że wkręcam się w seriale. A po Brzyduli miałam dać sobie spokój hehe a tu coraz częściej Majka na tapecie. Echhhh ale jeszcze trochę i nie będę miała czasu. :tak:

ja mimo ze nie jestem fanka tv to tez duzo tych bzdetow ogladam hehe
ale tezpocieszam sie ze to juz ostanie chwile:-)

ale sport to zawsze:-):-):-)

dobranoc

moniskabe a możesz tego czopa dokładniej opisać ?:zawstydzona/y:
wygladalo to tak, jakby duza ilosc kislu przezroczystego albo jak ktoras kiedys obserwowala sluz. To wygladalo to jakby plodny sluz tylko taki bardziej scisniety.
Miki witamy:tak:
MoniSka:szok::-D no to masz :-p Uff.. moze ja się do marca doturlam:rofl2: Jeszcze tak z dwa tygodnie i niech Tomasz wyłazi:-D Wczesniej nie;-)
nie mow hop. w koncu tez masz juz rozwarcie :-D
Taki śluz to i ja mam :p na wkładce mleczny kolor, ale dużo nie ma go :cool:
ja do tej pory rowniez mialam mleczną wydzieline bardzo wodnista.
A to co znalazlam na wkladce to bylo calkiem inne.
no kłade się , muszę się wyciszyć po dzisiejszych nerwach , trochę przesadziłam z tym krzykiem i nerwami:szok::confused2:

ehhh.. Ty to sie masz z nimi :crazy:

Hej dziewczyny:-)
Wpadłam do Was tak z ciekawości zobaczyć jak tam Wasze samopoczucie i widze,że Wy też już wypatrujecie oznk zbliżającego się porodu i juz też byście chciały sie rozpakowac:tak:.U nas co niektóre jak zabardzo przeciągną po terminie,to mają szanse zostać nawet marcówkami:-D,nawet ja,choć szczerze to również chciałabym już dziś urodzić:tak:
Pozdrawiam Was i poczekajcie jeszcze troszkę do marca,nie rozpakowujcie się tak szybko-choć teoretycznie,niektóre już by mogły:tak:Wszystkiego dobrego:-D:-)

moniska to kurdę grubo jak to ten pan czop ,ale chyba to on...:zawstydzona/y::-D

...ach to malowanie dzisiejsze a ja sie nadwyrężyłam jak tak na kolanach zmiatalam , myłam podłogę , wstawałam , kucałam i tak w kółko
a potem D mi na złość nie chciał pomóc chyba, jak mial szufelke z kurzem i paprochami to koło łóżeczka do jakiejś torby wsypał zamiast w kuchni do smieci:-( więc ja musialam ganiać w te i spowrotem do tego wrzeszczeć zaczełam i czerwona jak burak sie zrobiłam:szok: nie wiem czemu
no nieźle sie napocilam..

reklama
a ja bym już chciała :-D:-D

mały ma czkawkę ... dobra kładziemy sie i na tvn szczęki oglądamy;-)

także moniska trzymajcie sie w dwupaku tak długo jak możecie:)

Do góry