kingusia1991
Fanka BB :)
no ja mam na 6 ...dopiero
Będzie dobrze hyhyhy jeszcze jak zajedziemy na porodówki to Nam się odechce
ja zmykam, bo brzuchol mnie znowu boli jak na @ zwariować można...
dobrej nocki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam na 6 ...dopiero
Trzymam kciuki! powodzeniaKochane za 2 godziny się bronię Będę się pierwsza bronić
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie zrobiła z siebie totalnego debila;-) A szczerze to nic nie umiem.. ledwo co jestem w stanie jakoś zaprezentować swoją pracę.. wczoraj jak ją przedstawiałam Ł. to mnie nagrywał i miał z tego niezły ubaw
do potem!!
PS. trzęsę porami jak cholera
- Trzymam , Trzymam i to mocno !!!!Kochane za 2 godziny się bronię Będę się pierwsza bronić
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie zrobiła z siebie totalnego debila;-) A szczerze to nic nie umiem.. ledwo co jestem w stanie jakoś zaprezentować swoją pracę.. wczoraj jak ją przedstawiałam Ł. to mnie nagrywał i miał z tego niezły ubaw
do potem!!
a dzisiaj jak robilam mezowi sniadanie to poczulam, ze cos mi wylecialo. Juz sie przestraszylam ze to moga byc wody.MoniSkaBe - ty nie szalej zeby ktos na ten nasz marzec zostal w koncu... A ja powinnam byc przed toba
Wytezam pamiec i nic... nadal nie pameitam na ile wczesniej poprzendio mi czop odszedl... Chyba jakos kilka dni (3-4 mniej wiecej) ale glowy nie dam...
Teraz to normalnei boej sie isc do ubikacji przez te wczesniejsze porody marcowek
A mi sie tak naprawde nie spieszy az tak, ackzolwiek ostatnio mam obsesje ze przenosze... tego tez bym zdecydowanie nie chciala...
Mam jednak nadzieje ze urodze tak jak powinnam - miedzy 8 a 14 marca i jzu
Kochane za 2 godziny się bronię Będę się pierwsza bronić
do potem!!
Monia nie mow ze Ty tez lutówką bedziesz... Skonczy sie na tym ze tylko jsa bede marcówką hahah bo bycie lutówką mi raczej nie grozia dzisiaj jak robilam mezowi sniadanie to poczulam, ze cos mi wylecialo. Juz sie przestraszylam ze to moga byc wody.
Jak wczoraj moglam miec watpliwosci, ze to czop, tak dzisiaj nie mam wcale. Cala wkladka.;-)
trzymamy bardzo mocno :-) na pewno bedzie dobrze.
Dziewczyny wieczorem mi sie strasznie brzuch stawial i mialam wrazenie, ze mam nieregularne skurcze. Polazilam troche po Tesco, wiec pewnie z przemeczenia i w nocy spalam na takiej wielkiej spinie. Mialam wrazenie, ze w ogole sie nie poruszalam w nocy. Pamietam tylko jak sie budzilam i czulam napiecie brzucha. No ale ratowalam sie nospa i juz teraz jest ok :-)
A dzisiaj leze plackiem. Jutro skoncze 36 tydzien i moge zaczynac
aaa... juz 29 dni mi zostalo