reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czarnuszka88 super że wszystko oki, a co do wagi dzidzi to podobnie jak moja niuńka :tak: moja tez podobno ma długie nogi
No ja mam 177 cm wzrostu wiec nic dziwnego:-D , Ale Ty to chyba do najwiekszych nie nalezysz co. Sliczne fotusie i piekna z Ciebie mamusia ;-)i taka kruszynka.

Ja tez lece spac.
Dobranoc kochane

reklama
No nie wiem, teraz jest moda na te nowoczesne pieluszki wielokrotnego użytku, więc pewnie coś w tym jest. Ale to wymaga chyba sporej inwestycji na początku (chociaż ogólnie wychodzi dużo taniej niż pampersy) no i to pranie...

młoda_mamusia1 Super, że córeczka grzeczna, a jak z pokarmem wystarcza córeczce Twój pokarm??

moniSkaBe Ja to nie mam pojęcia jak wygląda czop, z Dawidem mi nie wyszedł wcześniej :D Widać Twój poród też się zbliża :)

moniskabe a możesz tego czopa dokładniej opisać ?:zawstydzona/y:

ojjjojjo moje plecy po tym malowaniu , zmiataniu na kolanach tak bolą że nie wyrobie:wściekła/y:

a jak ciśnienie wysokie to twarz sie robi cała gorąca i czerwona, do tego serce wali jak oszalałe???:confused: bo nie wiem czy tak mi sie zrobiło od ciśnienia , nie mam czym zmierzyć..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry