a masz swoją położnąm ktora bedzie przy porodzie?? bo ja szczerze zadnej nie znam i tak w ciemno tez nie chce jakiejkolwiek zalatwiac planujemy zeby nasz lekarz byl obecny przy porodzie w sobote bede z nim rozmawiac na ten tematJa też na Polną. Ale jestem wystrachana. Rodziłam tam pierwsze dziecko.
Na lutyckiej moja znajoma rodziła i to 2 razy i jest b. zadowolona.
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
jak zobaczy posciel itp to go przekonam, ze fajnie bedzie tak patrzec i oczekiwac na maluszka itp ulegnie...Moniskabe zlozcie sobie wczesniej, zeby sie wysmierdzialo
Właśnie moniska powiedz Karolowi ze łóżeczko musi wywietrzeć... moje już od stycznia stoi a że pokoik malutki to jeszcze troszkę czuć.
tylko u nas jest jeden minus.
lozeczko bedzie stalo u nas w pokoju. Teraz na jego miejscu stoi biurko, no i wiadomo cos zawsze mozna na nim postawic, a jak wywalimy biurko to wszystko bedzie lezalo chyba w lozeczku a szklanki bedziemy stawiac na podlodze albo parapecie
musimy kupic nieduzy stoliczek. Ale szkoda mi na allegro placic drugie tyle za przesylke.
Agniesiak85
Trzymam kciuki Kochana!!:-)Kochane, zrobiłam reszte zakupów dla maluszka.. Ale się teraz tak źle czuje że szok.. Jade zaraz na IP.. jakieś kłócie, skurcze, coś mam dziwne przeczucie.. ;/ Jade, najwyżej wróce spowrotem.. Będę spokojniejsza jak popatrzą czy wszystko ok, a przeciez mnie nie wyrzucą. Trzymcie kciuki Buziam ;*
Oj sypiemy się, sypiemy znów kamika niedlugo tez czuję się rozpakuje;-)
U mnie dziś leciutkie twardnienia i pobolewania takie dziwne brzuszka.. ale ja do marca wytrzymam, zobaczycie
A pogoda taka piekna dziś:-) ah..:-)
Zabrałam się trochę do magisterki. Pozaznaczałam sobie w kserówkach fragmenty do pracy i tak koło 15 znów siądę i będe przepisywac
A teraz chlapnę sobie jogurci gruszkowy A wiecie, że ja od tygodnia mam taką ciągotę na jogurty Danon pitny truskawkowo-bananowy Codziennie musze wypic
MoniSka złóż wczesniej łóżeczko niech się "wyśmierdzi"
Hej
Aguś,neska rodzicie na Lubinowej????Chodzicie tam do lekarza??
Izulka trzymam kciuki! moze to juz juz!!!
Kamika to juz niebawem bedziesz miala swoje cudo przy boku!!!
Tak rodzimy ja chodze do Matuszewskiego, a neska chyba do Kozy o ile dobrze pamietam
A Ty tez sie tam wybierasz??
K
króliczątko
Gość
a masz swoją położnąm ktora bedzie przy porodzie?? bo ja szczerze zadnej nie znam i tak w ciemno tez nie chce jakiejkolwiek zalatwiac planujemy zeby nasz lekarz byl obecny przy porodzie w sobote bede z nim rozmawiac na ten temat
Tak mam położną. Właściwie powiem ci że każda tam jest dobra jak jej zapłacisz
Ja mam też wskazanie do ZZO bo tam właściwie inaczej nie dają.
Szczerze ci powiem ze odradzam obecność lekarza bo on ci nie pomoże tak jak położna a i z 5 razy tyle weźmie. No ale wybór należy do ciebie.
moniSkaBe
oo.. _bobas_ jak sie szybko odezwal jak go postraszylam?
w 10 minut odpisal na maila
podobno dzisiaj rano wyslali przelew.
kurde ostatnio coraz czesciej mam twardy jak skala brzuch. i ciezko mi sie przy tym poruszac.
ale poki co nic nie boli..
w 10 minut odpisal na maila
podobno dzisiaj rano wyslali przelew.
kurde ostatnio coraz czesciej mam twardy jak skala brzuch. i ciezko mi sie przy tym poruszac.
ale poki co nic nie boli..
Aguś ja nie mam tam lekarza prowadzącego niestety,slyszalam ze podobno przyjmują wszystkich ale jak to w praktyce jest to nie wiem.Chyba pozostają mi Tychy.
\No własnie są rózne opinie, ja słyszalam ze jesli sie nie ma lekarza prowadzacego, to mozna tam rodzic, płacąc "cegiełkę" w wys. 500 zl...nie wiem ile w tym prawdy...ale podobno wystarczy raz przyjsc na wizyte i moznsa tsam rodzic.
Najlepiej tam zadzwonic i zapytac
reklama
Agniesiak85
A mi sie chyba ciut opuścił brzunio bo jak wchodzę na swoje piętro to już zadyszki nie mam Normalnie gdyby nie brzuch to wbiegłabym Łatwiej się mi oddycha