reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane, zrobiłam reszte zakupów dla maluszka.. Ale się teraz tak źle czuje że szok.. Jade zaraz na IP.. jakieś kłócie, skurcze, coś mam dziwne przeczucie.. ;/ Jade, najwyżej wróce spowrotem.. Będę spokojniejsza jak popatrzą czy wszystko ok, a przeciez mnie nie wyrzucą. Trzymcie kciuki :) Buziam ;*

iza a ja się tak zastanawiałam nad tobą, jedź , czuję, że nie wrócisz już sama hehe:happy:

reklama
No cóż pogoda pogoda ale ja też ostatnio a mianowicie wczoraj poczułam się dziwnie przez Allegro. Kupiłam 2 prześcieradła na materacyk do kołyski i okazały się być w innym rozmiarze. Oczywiście sprzedający do dziś na maila nie odpowiedział:sorry: I jak widze ile ma negatywów i neutrali to masakra. No ale mąż inzynier zrobił tak żeby prześcieradełko pasowało i nie marszczyło materaca w kołysce. Normalnie:angry:
Noale co mąż to mąż. Dostał buzi :-D

eh ja raz zrobiłam taką zadymę na allegro, załóż spór to napewno ci sugerują, ja czekałam na paczkę 3 tygodnie, byłam tak wkurzona bo okazało się, że numer telefonu nieaktualny ale wyboraźcie sobie miał na jakimś innym portalu wystawiony samochód pod swoim loginem i miał tam inny numer telefonu, jak mu napisałam sms, potem e-maila i nawiązałam spór w 2 dni miałam paczkę u siebie, załóż spór, bo 3 spory od różnych klientów powodują blokadę konta.
napisalam mu maila, ze jezeli do dzisiejszego dnia do godziny 20 (ksiegowania mam na koncie okolo 19) nie bede miala pieniedzy na koncie, to powiadomie o wszystkim allegro.
moniska to kiedy składasz??:-D
ja to najchetniej juz. :-D
ale maz upiera sie, ze jak ja bede w szpitalu.
Ale mysle, ze jak przyjdzie posciel, popiore wszystko to da sie przekabacic. :-D
No cóż pogoda pogoda ale ja też ostatnio a mianowicie wczoraj poczułam się dziwnie przez Allegro. Kupiłam 2 prześcieradła na materacyk do kołyski i okazały się być w innym rozmiarze. Oczywiście sprzedający do dziś na maila nie odpowiedział:sorry: I jak widze ile ma negatywów i neutrali to masakra. No ale mąż inzynier zrobił tak żeby prześcieradełko pasowało i nie marszczyło materaca w kołysce. Normalnie:angry:
Noale co mąż to mąż. Dostał buzi :-D
a no wlasnie. Tak to jest czasami.
Tylko akurat ten sprzedawca mial praktycznie same pozytywy. :confused2:

haha nie jesteś sama, rysia, córeczkę rysia, donalda, i inne ciekawe osoby zawsze z nudów oglądam ale chyba najbardziej dla ich kłótni i dogryzania, najlepszy jest ten z PSL zabawny gość
Najlepsza byla Sobiesiakowa, na poczatku taki "kozak", a na koncu to myslalam, ze sie tam rozryczy przed ta "komisja" :-D:-D:-D

Moniskabe zlozcie sobie wczesniej, zeby sie wysmierdzialo :tak:

Co z Koza?!?!?! Uczy sie czy rodzi? :laugh2:

Kochane, zrobiłam reszte zakupów dla maluszka.. Ale się teraz tak źle czuje że szok.. Jade zaraz na IP.. jakieś kłócie, skurcze, coś mam dziwne przeczucie.. ;/ Jade, najwyżej wróce spowrotem.. Będę spokojniejsza jak popatrzą czy wszystko ok, a przeciez mnie nie wyrzucą. Trzymcie kciuki :) Buziam ;*

Trzymam kciuki!

Właśnie moniska powiedz Karolowi ze łóżeczko musi wywietrzeć... moje już od stycznia stoi a że pokoik malutki to jeszcze troszkę czuć. :-D

Moniska dobrze że to łóżeczko ok, a tamtego "łosia" pogoń- żarty sobie jakieś robi z tym przelewem.

Tak piszecie co u Kozy a się okaże , że jeszcze z małą na obronę pojedzie:-)

reklama
Do góry