reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja ide w niedziele do gina i jestem strasznie ciekawa czy cos tam na dole sie ruszyloEch, mi też póki co zostaje czekać co najmniej do terminu porodu (oby nie dłużej)...wszystko zamknięte i nic nie zapowiada przyjścia małej na świat:-(...też odliczam dni...ale wciąż ich dużo:--(, choć z drugiej strony boję się strasznie
Normalnie jak glupia doczekac sie nie moge
Chcialabym urodzic w terminie, bo mojej mamci siostra musi byc przy porodzie, a z drugiej strony chcialabym juz, a z trzeciej nie jestem gotowa psychicznie i moglabym jeszcze kilka miechow dluzej pochodzic z brzusiem Echhhh to sie chyba nazywa HORMONY
Jak do tej pory nic mi sie nie dzieje, ostatnio mowili, ze szyjka dluga i zamknieta, wiec nie licze na przedterminowe rozpakowanie
No brawo! Nareszcie :-)jeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!
nie jest uszkodzone... booooooze w koncu
wiecie...odkurzyłam
pogoda dzis zaje*ista...otworzyłam okno i normalnie wiosnę czuć
ech..a nu nas ciagle szaro-buro-biało...jak pomysle o otworzeniu okna to az mi ciarki przechodza no a poza tym powodz na chodnikach, taka topniejaca breja, fuj
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, zrobiłam reszte zakupów dla maluszka.. Ale się teraz tak źle czuje że szok.. Jade zaraz na IP.. jakieś kłócie, skurcze, coś mam dziwne przeczucie.. ;/ Jade, najwyżej wróce spowrotem.. Będę spokojniejsza jak popatrzą czy wszystko ok, a przeciez mnie nie wyrzucą. Trzymcie kciuki Buziam ;*
Tabasia
Podwojna marcowka :)
To ja myslalam, ze tylko ja to ogladamja naprawdę się nudzę, oglądam komisję hazardową
Krew mnie zalewa jak ich slucham, za ciezkie pieniadze podatnikow takie cyrki wymyslaja!!! Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej?
Y
yra245
Gość
u nas pogoda też do niczego nie nastraja, najbardziej boję się tych roztopów, bez kaloszy się nie obejdzie.
moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelkoWeź nie strasz myślałam że znowu popsute
a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.Moniska tamten sprzedawca kasę oddał?? Całe forum trzyma kciuki za twoje łóżeczko.
bo stwierdzil, ze musze poczekac na swoja kolej, gdyz u nich w firmie jedna osoba robi przelewy za zwroty i ma "kupke" przelewow do zrobienia.
Cholera.. przeciez przelewow nie robi sie 2 godziny. Tylko klikasz i idzie
ech..a nu nas ciagle szaro-buro-biało...jak pomysle o otworzeniu okna to az mi ciarki przechodza no a poza tym powodz na chodnikach, taka topniejaca breja, fuj
otworz okno , otworz!
super powietrze jest.
tylko kurcze najchetniej to nie wychodzilabym z domu. A niestety o 15.30 musze posiew zrobic..
Y
yra245
Gość
To ja myslalam, ze tylko ja to ogladam
Krew mnie zalewa jak ich slucham, za ciezkie pieniadze podatnikow takie cyrki wymyslaja!!! Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej?
haha nie jesteś sama, rysia, córeczkę rysia, donalda, i inne ciekawe osoby zawsze z nudów oglądam ale chyba najbardziej dla ich kłótni i dogryzania, najlepszy jest ten z PSL zabawny gość
Y
yra245
Gość
hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelko
a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.
bo stwierdzil, ze musze poczekac na swoja kolej, gdyz u nich w firmie jedna osoba robi przelewy za zwroty i ma "kupke" przelewow do zrobienia.
Cholera.. przeciez przelewow nie robi sie 2 godziny. Tylko klikasz i idzie
eh ja raz zrobiłam taką zadymę na allegro, załóż spór to napewno ci sugerują, ja czekałam na paczkę 3 tygodnie, byłam tak wkurzona bo okazało się, że numer telefonu nieaktualny ale wyboraźcie sobie miał na jakimś innym portalu wystawiony samochód pod swoim loginem i miał tam inny numer telefonu, jak mu napisałam sms, potem e-maila i nawiązałam spór w 2 dni miałam paczkę u siebie, załóż spór, bo 3 spory od różnych klientów powodują blokadę konta.
reklama