reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ech, mi też póki co zostaje czekać co najmniej do terminu porodu (oby nie dłużej:no::no::no:)...wszystko zamknięte i nic nie zapowiada przyjścia małej na świat:-(...też odliczam dni...ale wciąż ich dużo:-:)-(, choć z drugiej strony boję się strasznie:szok::szok::szok::szok:
Ja ide w niedziele do gina i jestem strasznie ciekawa czy cos tam na dole sie ruszylo :-D:-D:-D
Normalnie jak glupia doczekac sie nie moge :-D
Chcialabym urodzic w terminie, bo mojej mamci siostra musi byc przy porodzie, a z drugiej strony chcialabym juz, a z trzeciej nie jestem gotowa psychicznie i moglabym jeszcze kilka miechow dluzej pochodzic z brzusiem :-D Echhhh to sie chyba nazywa HORMONY :-p
Jak do tej pory nic mi sie nie dzieje, ostatnio mowili, ze szyjka dluga i zamknieta, wiec nie licze na przedterminowe rozpakowanie :sorry:

jeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!

nie jest uszkodzone... booooooze w koncu :-D
No brawo! Nareszcie :-)

Kochane, zrobiłam reszte zakupów dla maluszka.. Ale się teraz tak źle czuje że szok.. Jade zaraz na IP.. jakieś kłócie, skurcze, coś mam dziwne przeczucie.. ;/ Jade, najwyżej wróce spowrotem.. Będę spokojniejsza jak popatrzą czy wszystko ok, a przeciez mnie nie wyrzucą. Trzymcie kciuki :) Buziam ;*

ja naprawdę się nudzę, oglądam komisję hazardową :-D:-D:-D:-D
To ja myslalam, ze tylko ja to ogladam :laugh2::laugh2::laugh2:
Krew mnie zalewa jak ich slucham, za ciezkie pieniadze podatnikow takie cyrki wymyslaja!!! :wściekła/y: Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej? :angry:

Weź nie strasz :no: myślałam że znowu popsute:-D:-D
hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelko :-D
Moniska tamten sprzedawca kasę oddał?? Całe forum trzyma kciuki za twoje łóżeczko.:-D
a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.
bo stwierdzil, ze musze poczekac na swoja kolej, gdyz u nich w firmie jedna osoba robi przelewy za zwroty i ma "kupke" przelewow do zrobienia.
Cholera.. przeciez przelewow nie robi sie 2 godziny. Tylko klikasz i idzie :confused2:
ech..a nu nas ciagle szaro-buro-biało...jak pomysle o otworzeniu okna to az mi ciarki przechodza:) no a poza tym powodz na chodnikach, taka topniejaca breja, fuj:confused2:

otworz okno , otworz!
super powietrze jest.
tylko kurcze najchetniej to nie wychodzilabym z domu. A niestety o 15.30 musze posiew zrobic..

To ja myslalam, ze tylko ja to ogladam :laugh2::laugh2::laugh2:
Krew mnie zalewa jak ich slucham, za ciezkie pieniadze podatnikow takie cyrki wymyslaja!!! :wściekła/y: Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej? :angry:

haha nie jesteś sama, rysia, córeczkę rysia, donalda, i inne ciekawe osoby zawsze z nudów oglądam ale chyba najbardziej dla ich kłótni i dogryzania, najlepszy jest ten z PSL zabawny gość

hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelko :-D

a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.
bo stwierdzil, ze musze poczekac na swoja kolej, gdyz u nich w firmie jedna osoba robi przelewy za zwroty i ma "kupke" przelewow do zrobienia.
Cholera.. przeciez przelewow nie robi sie 2 godziny. Tylko klikasz i idzie :confused2:

eh ja raz zrobiłam taką zadymę na allegro, załóż spór to napewno ci sugerują, ja czekałam na paczkę 3 tygodnie, byłam tak wkurzona bo okazało się, że numer telefonu nieaktualny ale wyboraźcie sobie miał na jakimś innym portalu wystawiony samochód pod swoim loginem i miał tam inny numer telefonu, jak mu napisałam sms, potem e-maila i nawiązałam spór w 2 dni miałam paczkę u siebie, załóż spór, bo 3 spory od różnych klientów powodują blokadę konta.

reklama
Do góry