mcgosia83 w sobote jak mi w szpitalu robili usg mala miala 3200 i lekarka sie dziwila bo termin sie nie zgadzal do tych ich pomiarow i wychodzilo jakies 2 tg do przodu .W szpitalu daja tabletki magnez ,ktory usypia skurcze a moja gin tego nie uwaza bo mowi ze od poczatku stycznia myszka juz tak nisko ,przy badaniu jej glowke czuje ,i dzisiaj to rozwarcie i te skurcze na CTG jedno co brakuje to te pozadne skurcze i to co zrobila i dala ma wlasnie pomoc bo jej zdaniem czym dluzej tym bardziej meczace a ona mi juz w tamtym tygodniu mowila ze moja ciaza juz donoszona .Co lekarz inna teoria i gadka :/ no ale powiedzmy ze jej ufam i ze wie co robi
reklama
z tego wszystkiego nie pochwaliłam sie wam że w końcu jestem zameldowana...
na rok.... ale to nic...na pewno będzie łatwiej pozałatwiać niektóre sprawy...a i Mikołaj będzie przy mnie zameldowany czyli na podkarpaciu i tu w Wawie na rok I powiem wam że w Urzędzie się okazało że pismo (akt własności mieszkania) które niedawno teściowa wzięła z administracji jest ważne tylko miesiac...to akurat do jutra było...więc gdybym jej dzis nie wyciągnęła to nie miałabym tego meldunku... w następnym tygodniu z mieszkania sie nawet nie ruszam sama bo sie boję...- no tylko do okulisty ale to niedaleko na szczęście...jak chodze to mnie podbrzusze boli i pachwiny
np dziś...jechałam do tego Urzędu tramwajem (ten Urząd jest niedaleko szpitala w którym zamierzam rodzić)...no więc siedze w tym tramwaju...Mikołaj kopie a ja mam wizje że mi wody odchodzą i wolam żeby ktos mi pomógł wysiąść przy szpitalu ....normalnie strach sie z domu ruszać
na rok.... ale to nic...na pewno będzie łatwiej pozałatwiać niektóre sprawy...a i Mikołaj będzie przy mnie zameldowany czyli na podkarpaciu i tu w Wawie na rok I powiem wam że w Urzędzie się okazało że pismo (akt własności mieszkania) które niedawno teściowa wzięła z administracji jest ważne tylko miesiac...to akurat do jutra było...więc gdybym jej dzis nie wyciągnęła to nie miałabym tego meldunku... w następnym tygodniu z mieszkania sie nawet nie ruszam sama bo sie boję...- no tylko do okulisty ale to niedaleko na szczęście...jak chodze to mnie podbrzusze boli i pachwiny
ja nieraz jak wieczorem leżę i głaskam brzuszek to nie mogę uwierzyć ze w ciąży jestem...a im bliżej porodu to mam jakieś głupie wizje....wiecie dziewczyny ja tak czytam o tym wszystkim, o porodach marcóweczek, o dolegliwościach, o rozwarciach , szyjkach itp. ale czuję jakby nigdy nie miało mnie to spotkać hehe tak jakbym była tylko czytającą ale nie uczestniczącą hehe, kurde jeszcze czasami nie dowierzam że to już się zbliża :-):-):-):-):-):-)
a już bym chciałą tak bardzo, no ale chcę dopiero po 1 marca
np dziś...jechałam do tego Urzędu tramwajem (ten Urząd jest niedaleko szpitala w którym zamierzam rodzić)...no więc siedze w tym tramwaju...Mikołaj kopie a ja mam wizje że mi wody odchodzą i wolam żeby ktos mi pomógł wysiąść przy szpitalu ....normalnie strach sie z domu ruszać
Nie wiem co to ZZO nic takiego nie mialam kazala mi usiasc na samolot i powiedziala ze teraz bedzie masowac szyjke i wsadzila tam chyba 2 albo 3 palce tak wysokooooooo to bylo tylko nie przyjemne icos tam masowala i ugniatala ,powiedziala ze jeszcze zobaczy rozwarcie i tez tam cos masnela .Bolu nie czulam tylko jejku jak to opisac czulam takie pchanie i nacisk ale to zaden bol .Jesli ktoras miala robiona kalkoskopie to jest BOL :/auaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mcgosia83 w sobote jak mi w szpitalu robili usg mala miala 3200 i lekarka sie dziwila bo termin sie nie zgadzal do tych ich pomiarow i wychodzilo jakies 2 tg do przodu .W szpitalu daja tabletki magnez ,ktory usypia skurcze a moja gin tego nie uwaza bo mowi ze od poczatku stycznia myszka juz tak nisko ,przy badaniu jej glowke czuje ,i dzisiaj to rozwarcie i te skurcze na CTG jedno co brakuje to te pozadne skurcze i to co zrobila i dala ma wlasnie pomoc bo jej zdaniem czym dluzej tym bardziej meczace a ona mi juz w tamtym tygodniu mowila ze moja ciaza juz donoszona .Co lekarz inna teoria i gadka :/ no ale powiedzmy ze jej ufam i ze wie co robi
no to spora dzidzia...właśnie pamiętałam że masz koloska w brzuszku to może lepiej jak teraz urodzisz to się bez cc obędzie...mój Miki 3tyg starszy a też waży 3200:-)
ehh u mnie nic się na zapowiada że urodzę w najbliższym czasie, ja już normalnie dni liczę
jedynie mam troche skróconą szyjkę i bezbolesne czasem skurcze no raz mialam bolesny ale to tydz. temu , a tak to nic
jedynie mam troche skróconą szyjkę i bezbolesne czasem skurcze no raz mialam bolesny ale to tydz. temu , a tak to nic
Ech, mi też póki co zostaje czekać co najmniej do terminu porodu (oby nie dłużej)...wszystko zamknięte i nic nie zapowiada przyjścia małej na świat:-(...też odliczam dni...ale wciąż ich dużo:--(, choć z drugiej strony boję się strasznie
reklama
Y
yra245
Gość
kamikaa więc będziesz następna?
trzymam kciuki
zlitujcie się, dajcie mi jakieś leklarstwo na lenia, pliiiiiiz
eh mi się też nic nie chce