reklama
Y
yra245
Gość
,kamikaa no to pięknie ;-):-) jeju żeby poszło łatwo. A jak ten masaż szyjki, pewnie maskra boli, jak przy badaniu boli to co dopiero masaż. Przecież ta szyjka jest na maksa już schowana...
oh kurna nie wyborażam sobie takiego masażu;-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej Dziewczynki :-)
Myszencja gratuluje!!!
U nas nocka dobra, slonko za oknem, a ja sie bede troche nudzic. Ale zaraz prysznic, jakis obiadek sklece, bo wieczorem ide do szkoly Nie wiem jak wysiedze 3 godziny.
Jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego, w niedziele ginekolog, a we wtorek szpital. Czuje sie dobrze, nie potrzebne tak czeste wizyty, ale tu tak maja i musze sie tego trzymac
Myszencja gratuluje!!!
U nas nocka dobra, slonko za oknem, a ja sie bede troche nudzic. Ale zaraz prysznic, jakis obiadek sklece, bo wieczorem ide do szkoly Nie wiem jak wysiedze 3 godziny.
Jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego, w niedziele ginekolog, a we wtorek szpital. Czuje sie dobrze, nie potrzebne tak czeste wizyty, ale tu tak maja i musze sie tego trzymac
Wow! No to chyba cos sie zaczyna dziac u Ciebie ;-)Agus dzięki. To się stało po powrocie do domu. Więc myślałam że to po badaniu. Gin mnie wczoraj wspierał i pocieszał. No i wizyta za 2 tygodnie ale powiedział, że na pewno się nie spotkamy za te dwa tygodnie
Ja po cytologii tez plamilam 3 dnija po badaniu ginekologicznym miałam robioną cytologię raz miałam plamienia ale krwią, lekarz mnie uprzedził, że tak będzie, ale brązowa to pamiętam 4 miesiące temu u mojej bratowej oznaczał początek porodu
no ponoć ten masaż szyjki boli
Też tak słyszałam nie zazdroszczę
hej ,my juz po wizycie iiiiii rozwarcie na 2 palce gin mowi ze spore skurcze sa i nie ma ale zeby mi ulzyc lekarka jest swietna zrobila mi masaz szyjki zeby jeszcze bardziej sie rozwarcie zaczelorobic ,dala takie malenkie kuleczki -tabletki do lykania ktore pomoga wywolac pozadne skurcze i herbatke do picia ktora wywoluje skurcze :/ jest ochydna ale mam pic 4 kubki dziennie i jesli do poniedzialku nie urodze mam przyjsc znowu i kolejny masaz i ugnatanie szyjki .Gin mowi ze mala juz sie pcha tylko potrzeba mi pozadnych skurczy i sie zacznie .Pije pierwszy kubek mikstury i czekam .A ta wydzielina brazowo-czerwona to normalka mi teraz tez leci .zobaczymy czy sie cos wydazy narazie brzuch mam twardy i tak mnie dziwnie ciagnie tam na dole ale wszystko do wytrzymania ,nie wiem czego mam sie spodziewac ale jak zacznie bolec to szpital ,teraz czekamy ide polezec .MYSZENCJA GRATULACJE SUPER
no to fajnie kamikaa już niedługo Marcysią się zajmiesz dziwi mnie tylko to że ta Twoja gin już chce poród przyspieszać w 37tyg....niby to ciąża donoszona ale myślałam że wszyscy lekarze raczej mimo to staraja się odwlec do 40tygodnia
kamikaa a wiesz może ile teraz Twoja niunia waży?
Milkshake powiem ci ze jak ostatnio mnie w szpitalu lekarka badala to bolalo a to co dzisiaj gin robil nawet nie bylo nie przyjemne ,ona mowi ze to co ona robi ten masaz to dziala podobnie jak sex jak czlonek pochwe penetruje no moze troczke takie dziwne ale zaden bol .Nigdy wczesniej nie slyszalam o czyms takim i widze ze gin to luzara Mam nadzieje ze pomoze i wywola pozadne skurcze
Y
yra245
Gość
wiecie dziewczyny ja tak czytam o tym wszystkim, o porodach marcóweczek, o dolegliwościach, o rozwarciach , szyjkach itp. ale czuję jakby nigdy nie miało mnie to spotkać hehe tak jakbym była tylko czytającą ale nie uczestniczącą hehe, kurde jeszcze czasami nie dowierzam że to już się zbliża :-):-):-):-):-):-)
a już bym chciałą tak bardzo, no ale chcę dopiero po 1 marca
a już bym chciałą tak bardzo, no ale chcę dopiero po 1 marca
reklama
K
króliczątko
Gość
Też tak słyszałam nie zazdroszczę
Masaż szyjki to coś okropnego I boooli. No ale nie jak ma się podane ZZO