reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mirosia no ja sie tobie nie dziwie tu ostatnie przygotowania dla maluszka , podekscytowanie, a tu ta obrona akurat wskoczyła :eek:

mirosia- będę trzymać kciuki:-)

Co do seksu to ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się ostatnio strasznie chce nie mogę się powstrzymać:-p
Lekarka powiedziała, że przed terminem nie urodzę także mąż z tej mojej namiętności korzysta:tak:

Ja wizytę mam dopiero 4 marca bo gin jest na urlopie, co dalej to nie wiem.

U mnie tez juz koniec wizyt w gabinecie, teraz tylko co tydzien ktg w szpitalu i mam mojemu ginowi pokazywac.
Poza tym mowil, ze jak mi pobiora juz wymaz z szyjki (a maja to zrobic na pierwszym ktg) to zero seksu, bo jest duze ryzyko ze malego mozna zarazic jakas powazna bakteria, wiec sama nie wiem czy w razie czego pozniej decydowac sie na "przyspieszanie" porodu w ten sposob.

mirosia bedziemy trzymac kciuki
co do magnezu to mi moja gin kazala nadal jesc, a jem 2 razy dziennie po 1 tabletce asmag forte... tylko ze skurcze raz na jakis czas i tak sie zdarzaja wiec nie wiem do konca jak to jest, z jednej strony to jzu chcialabym urodzic ale z drugiej jak ostnaio obudzialm sie w nocy i mnie zalapalo to sie przerazilam!! ze to juz! ale to byl falszywy alarm:tak:
wizyty mam teraz co tydzien wiec w piatek znow zapytam ja o ten magnez, nospy nie jem jakos nie byla mi potrzebna...

reklama
Do góry