reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a mnie krzyż boli bo cały czas siedze:baffled:
i musze się chyba połozyć, zresztą zaraz Pierwsza miłość :-D mój serial

hmm ja też nie mam częstszych wizyt, jak zawsze co 3tygodnie. I teraz następna dopiero 8marca w szpitalu bo wtedy jakieś (jak to lekarz nazwał) szpitalne L4 mi wystawi. Wiecie co to jest szpitalne L4?? to co mam tam zostać.... :eek:

ehh ja też chce marzec i już!! a od paru dni piecze mnie pod brzuchem, ale tak jakby pod skórą - tam gdzie spojenie łodnowe... cóż to może być. Szczególenie po jednej stronie, jak stane na jednej nodze to wtedy po tej stronie to mocno czuć....hmmm

A ja jestem z siebie bardzo dumna bo dalej kontynuje pranie ubranek :tak: mam nadzieje że w tym tygodniu uda mi się wszystko poprać i poprasować tak jak sobie obiecałam :tak:
Po obiedzie byliśmy po wózek dla Olinki :tak: także powóz niuńki już w domku czeka :-) no a w drodze powrotnej oczywiście kupiłam sobie dwa opakowania lodów tak na zapas niech leżą :tak:

Agniesiak85 super że po wizycie u gina wszystko oki :tak:

mcgosia83 świetnie że u Ciebie i Mikołaja wszystko oki :tak: do 5 marca już niedługo :tak: u mnie wizyty za to teraz nabrały obrotów bo co tydzień

Czarnuszka88 nie dziwie się że jesteś wkurzona ;-) ja w sumie ciesze się że pod koniec mam częstsze wizyty :tak: bo co tydzień będzie usg i ktg :tak:

Ja po wizycie i jestem troche załamana :-(
Wyszło mi białko w moczu- jutro mam powtórzyć badanie.
Ciśnienie 130/95. A do tego wszystkiego zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy. Moja ginka powiedziała, że te trzy objawy mogą świadczyć o zatruciu ciążowym. Mam teraz powtórzyć mocz, kontrolować ciśnienie 4 razy dziennie. Jeśli nic się nie zmieni to będę musiała położyć się do szpitala w celu dalszej diagnostyki.
Teraz to naprawde mam stresa.:szok: Zaraz spakuję chyba torbę do szpitala...

reklama
Ja po wizycie i jestem troche załamana :-(
Wyszło mi białko w moczu- jutro mam powtórzyć badanie.
Ciśnienie 130/95. A do tego wszystkiego zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy. Moja ginka powiedziała, że te trzy objawy mogą świadczyć o zatruciu ciążowym. Mam teraz powtórzyć mocz, kontrolować ciśnienie 4 razy dziennie. Jeśli nic się nie zmieni to będę musiała położyć się do szpitala w celu dalszej diagnostyki.
Teraz to naprawde mam stresa.:szok: Zaraz spakuję chyba torbę do szpitala...

Oj, biedna :( Będzie dobrze.. A to kłucie to chyba nie od białka w moczu?? Pytałaś o to? A jak tam szyjka? Pozamykana? Spokojnie, spakuj torbę i sie nie przejmuj.. Nie możesz.

Do góry