reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Poddaje się!! No nie dam rady was nadrobić:eek: wymiękłam na 2337 stronie, ale od teraz będę na bierząco:tak::tak::tak:

Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia, ze się nic nie uczę. Jak się coś próbowałam uczyć, co mi nie wychodziło, to myślałam o tym, że mnie bolą biodra, brzuszek też jakoś tak na dole pobolewa, mam zgagę, chce mi sie spać i wogóle nie nadaję się do nauki, bo się źle czuję:-p:-p ale jak robię co innego i nie myślę o obronie, to jakoś dolegliwości tak nie dokuczają....:-p:-p:eek:

Boshe niech już będzie piątek ok. 9:00, to będę już po obronie. A wchodzę pierwsza o 8:30:unsure::unsure: na samą myśl trzęsę porami.. ale jakoś i tak mnie to nie mobilizuje do nauki.

Poddaje się!! No nie dam rady was nadrobić:eek: wymiękłam na 2337 stronie, ale od teraz będę na bierząco:tak::tak::tak:

Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia, ze się nic nie uczę. Jak się coś próbowałam uczyć, co mi nie wychodziło, to myślałam o tym, że mnie bolą biodra, brzuszek też jakoś tak na dole pobolewa, mam zgagę, chce mi sie spać i wogóle nie nadaję się do nauki, bo się źle czuję:-p:-p ale jak robię co innego i nie myślę o obronie, to jakoś dolegliwości tak nie dokuczają....:-p:-p:eek:

Boshe niech już będzie piątek ok. 9:00, to będę już po obronie. A wchodzę pierwsza o 8:30:unsure::unsure: na samą myśl trzęsę porami.. ale jakoś i tak mnie to nie mobilizuje do nauki.

Jak cię z tym brzuszkeim zobaczą to na pewnnie będą męczyć!!:tak:

Dasz rade ;) Bedzie dobrze :) Bedziemy trzymac kciuki :)

Jak cię z tym brzuszkeim zobaczą to na pewnnie będą męczyć!!:tak:

Dasz rade ;) Bedzie dobrze :) Bedziemy trzymac kciuki :)

mirosia będziemy trzymać mocno kciuki:tak::-)

Dzięki za słowa otuchy:tak: niby wiem, że to tylko chwila wstydu, bo już mam jedną obronę za sobą, ale jakoś i tak pierniki sprzedaję;-) Do wczoraj, czyli dopóki nie złożyłam pracy, to jakoś do mnie nie docierało, ze się bedę bronić, a teraz jak dotarło, to mam jeszcze dzisiaj i dwa dni nauki. A mi nic nie wchodzi do głowy:eek: Bo ja myślę o tym że ciuszki trzeba jeszcze poprać, poprasować i myślę jak tu pokój poprzestawiać jak będzie kołyska:-p:-p

Ja wogóle nie mam głowy i czasu na takie głupoty jak jakaś durna obrona;-);-)

Dzięki za słowa otuchy:tak: niby wiem, że to tylko chwila wstydu, bo już mam jedną obronę za sobą, ale jakoś i tak pierniki sprzedaję;-) Do wczoraj, czyli dopóki nie złożyłam pracy, to jakoś do mnie nie docierało, ze się bedę bronić, a teraz jak dotarło, to mam jeszcze dzisiaj i dwa dni nauki. A mi nic nie wchodzi do głowy:eek: Bo ja myślę o tym że ciuszki trzeba jeszcze poprać, poprasować i myślę jak tu pokój poprzestawiać jak będzie kołyska:-p:-p

Ja wogóle nie mam głowy i czasu na takie głupoty jak jakaś durna obrona;-);-)

Nie ma za co dziękować :)

reklama
Do góry